Skip to main content

LogiMAT - Eindelijk, we kunnen weer!

LogiMAT 2022Eindelijk, we kunnen weer. De laatste was al meer dan 3 jaar geleden, maar LogiMAT 2022 wordt groter en beter dan ooit. Er worden meer bezoekers dan ooit verwacht. Boek vandaag nog je tickets online en kom naar LogiMAT 2022!

Het heeft even geduurd, maar we zijn blij dat dat de grootste internationale Intralogistieke beurs weer open kan. Mis deze kans niet om ons te ontmoeten! U vindt ons in Hal 5, stand D60.

LogiMAT 2022Ontdek onze nieuwste opslagmachine tijdens de introductie op LogiMAT. Bezoek onze stand en bekijk de demonstratie over de mogelijkheden van deze nieuwe verticale liftmachine. Bekijk ook zeker onze nieuwste video's. Wij bespreken graag met u of een dergelijk systeem geschikt is voor uw situatie.

Welke producten u ook verkoopt of produceert, wij bieden een geschikt opslagsysteem; of u nu lange goederen opslaat en een draagarmstelling nodig heeft, meer moet opslaan op hetzelfde oppervlak of u van plan bent om over te stappen op (gedeeltelijke) automatisering, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen.

Ontdek onze nieuwste uittrekbare lade-elementen die ontworpen zijn om tijd en ruimte te besparen in uw magazijn. Na het uitschuiven zijn de pallets beter toegankelijk om eenvoudig en moeiteloos te kunnen orderpicken. Dat is efficiënter werken.

LogiMAT is het perfecte event om ons te ontmoeten en een groot aantal van onze producten te bekijken. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

LogiMAT 2022Natuurlijk kunt u ons alles vragen over ons brede assortiment Hi280 legbordstellingen of onze verrijdbare stellingsystemen, die de efficiency van magazijnen in heel Europa wisten te verbeteren. Deze compacte stellingen worden moeiteloos verplaatst om een gangpad te creëren en kunnen uw opslagcapaciteit verdubbelen!

Onze stand staat vol interessante opslagsystemen. Kom langs voor meer inspiratie!

Ontmoet onze medewerkers in de Visitor Lounge en we laten u graag zien hoe we uw logistieke processen en activiteiten kunnen verbeteren. We bieden verschillende effectieve oplossingen en lossen elk probleem op. We richten ons op de lange termijn, dus kom bij ons langs en ontdek hoe we u kunnen helpen.

Tot ziens in Hal 5, stand D60!

Gerelateerd nieuws
  • 13897
    8-3-2024

    LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

    Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
  • 12546
    31-10-2022

    Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

    Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.
Laatste nieuws