Skip to main content
8924
Leaflet Grootvakstellingen LS3

Wil je ook grote en incourante goederen opslaan, die te groot zijn voor legbordstellingen en te klein voor palletstellingen? Dan zijn grootvakstellingen LS3 de oplossing voor opslag van zwaardere artikelen, dozen, boxen en zelfs kabels.

6913
Leaflet Maxi Bins

Maxi bins magazijnbakken voor het gesorteerd opslaan van kleine artikelen en onderdelen. Ze kunnen ook worden gebruikt tijdens het orderpicken, op deze manier kun je makkelijk artikelen verzamelen. Bekijk in de leaflet welke afmetingen en kleuren beschikbaar zijn.

6912
Leaflet Legbordstellingen

Een korte samenvatting over het HI280 legbordstelling systeem en de verschillende toepassingen, waardoor altijd een passende oplossing kan worden gevonden voor de opslag van kleine artikelen of het handmatig orderpicken van artikelen.

2338
Brochure Palletstellingen

Al meer dan 60 jaar produceert Dexion verstelbare palletstellingen. De standaard verzinkte palletstellingen zijn op diverse manieren toepasbaar, van statische palletstellingen tot inrijstellingen of verrijdbare palletstellingen. Voor elke manier van palletopslag is een oplossing.

830
Brochure Grootvakstellingen

Bij legbordstellingen gaat soms ruimte verloren als goederen niet precies passen, met name bij grotere of vreemd gevormde goederen. Hiervoor heeft Dexion Grootvakstellingen ontwikkelt, deze Grootvakstellingen zijn gemaakt van HI280 componenten.

829
Brochure Draagarmstellingen

Onze draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan opties, passend bij de opslag van alle lange goederen, ongeacht de grootte of het gewicht van de producten. Voor ongebruikelijke toepassingen kunnen de draagarmstellingen op maat gemaakt worden.

828
Brochure Legbordstellingen

De Dexion legbordstellingen, type HI280, zijn zeer robuust en volledig verstelbaar. De legbordstellingen zijn op verschillende manieren toepasbaar, van statische legbordstellingen tot hoogbouw legbordstellingen of verrijdbarelegbordstellingen.

831
Brochure Verrijdbare Palletstellingen

Onze Verrijdbare Palletstellingen (MOVO) zijn de ultieme oplossing wanneer u een hoge opslagdichtheid voor gepalletiseerde goederen wilt realiseren. Het vermindert aanzienlijk het benodigde vloeroppervlak of verdubbelt de opslagcapaciteit terwijl het hetzelfde vloeroppervlak gebruikt.

832
Brochure Pallet Shuttle Systeem

Wanneer u op zoek bent naar een compacte oplossing voor palletopslag, is het Pallet Shuttle Systeem één van de oplossingen. De stellingen zijn hetzelfde opgebouwd als Inrijstellingen. Met dit systeem wordt er echter gebruik gemaakt van een semi-automatische palletwagen die pallets hanteert binnen de stellingkanalen.

836
Brochure Opslagmachines

Computergestuurde opslagmachines zoals plateauliften, paternosters en horizontale carrousels. Geschikt voor opslag van verschillende artikelen waarbij een relatief klein vloeroppervlak nodig is. Opslagmachines zijn ook zeer geschikt voor order- en batchpicking.