Skip to main content

Magazijnstellingen branchegerichte brochures

3361
Brochure opslag voor 3PL bedrijven

De magazijnstellingen voor 3PL-bedrijven moeten flexibel en veilig zijn. Verschillende mogelijkheden zijn palletstellingen, inrijstellingen of pallet shuttle systemen. Download de brochure voor de mogelijkheden.

2483
Brochure opslag voor Garagebedrijven

Garagebedrijven hebben voldoende opslagruimte voor nodig voor auto onderdelen én voor het uitvoeren van reparaties. Dexion heeft verschillende oplossingen in één brochure samengevat.

2381
Brochure opslag voor de Farmaceutische industrie

Wij hebben diverse magazijnstellingen voor de farmaceutische industrie die voldoen aan de strengste eisen binnen deze branche. Denk aan opslagmachines, maar ook standaard legbordstellingen zijn een goede optie.

2380
Brochure opslag voor de Voedingsindustrie

Een magazijn inrichten in de voedingsindustrie is altijd een uitdaging. De producten zijn onderhevig aan een houdbaarheidsdatum en de opslagruimtes hebben diverse omgevingstemperaturen.

2484
Brochure opslag Bouwmaterialen

Voor de groothandel van bouwmaterialen, doe-het-zelfzaken en constructiebedrijven is het efficiënt opslaan van bouwmaterialen vaak een grote uitdaging. Dexion heeft verschillende magazijnstellingen voor de diverse materialen.

2485
Brochure opslag voor E-Commerce en webshops

Binnen de E-Commerce en E-Business zijn er diverse opslaguitdagingen. Snelle orderafhandeling, replenishment en seizoensinvloeden. In onze brochure hebben wij de mogelijkheden voor de inrichting van het DC voor jou samengevat.

2482
Brochure opslag Automotive Onderdelen

Reserveonderdelen zijn er in verschillende afmetingen en moeten dus ook in verschillende magazijnstellingen worden opgeslagen. Voor kleine items zijn er legbordstellingen of opslagmachines en palletstellingen voor grotere onderdelen.

2481
Brochure opslag Automotive Productie

Dexion heeft verschillende oplossingen voor de Automotive productie. Het opslaan van deuren, ruiten, uitlaten en vele andere onderdelen zijn geen enkel probleem met Dexion magazijnstellingen.