Skip to main content

Al onze magazijnstellingen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen voor langdurig gebruik. Wel adviseren wij om aanrijdbescherming te plaatsen om de magazijnstellingen te beschermen tegen schade, maar vooral ook de veiligheid van de medewerkers te waarborgen.

Ons uitgebreide assortiment veiligheidsaccessoires sluiten naadloos aan bij de verschillende magazijnstellingen. Niet alleen heb je de zekerheid dat jouw medewerkers veilig zijn, je voldoet ook meteen aan alle noodzakelijke voorschriften.

Sterker nog: met aanrijdbescherming, een deskundig ontwerp van het magazijn  rekening houdend met de logistieke processen én het uitvoeren van de jaarlijkse magazijnkeuring, voldoet het magazijn aan alle regels omtrent een veilig magazijn. En daarbij hoef je geen compromis te sluiten tussen draagvermogen en stabiliteit van de magazijnstelling, en de gezondheid en veiligheid van de medewerkers.

Welke accessoires heb je nodig?
Selecteer de gewenste veiligheidsaccessoires uit de onderstaande opties. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op.

Framebeschermers HI280
Kolombeschermer voor laag ingehangen liggers
Beschermingsrail buis
Kolombeschermer met schokaborberende ankers
Afschermpaal
Doorvalbeveiliging
Borgpen
Belastingbord
Gaasdoorvalbeveiliging
Gaasrooster
Palletstop Verticaal
Beschermingsrail PROTEX
Framebeschermer
Stijlbeschermer met foam
Stijlbeschermer Protect-it
Kolombeschermer