Skip to main content

Dexion levert standaard garderobekasten met veel verschillende opties, zoals mechanische ventilatie, met poten of zonder, stofplinten, garderobestangen, etc. Daarnaast zijn de garderobekasten in verschillende afmetingen en kleuren leverbaar. Ideaal voor het veilig en schoon opslaan van kleding. Garderobekasten worden veel gebruikt in scholen, fabrieken en overheidsinstellingen.

De garderobekasten worden standaard geleverd met 2 tot 3 kasten  boven elkaar. Deze garderobekasten zijn ook in de breedte uit te breiden door diverse garderobekasten naast elkaar te plaatsen. De garderobekasten zijn gelast en hebben afgeronde deurframes. Ze zijn voorzien van geluidsabsorberende deuren met een rubberen stop. 

Opties voor garderobekasten

De garderobekasten zijn leverbaar in enkel en dubbel gelaagde deuren. Ventilatie sleuven in de planken voorkomt vocht en vieze geurtjes. De breedte van een garderobekast is 300 en 400 mm, de diepte is 550.

Ook de keuze in sloten is enorm: van een simpel slot met een sleutel tot nummerslot of toegang met een pasje. 

De onderstellen kunnen bestaan uit poortjes, een dichte stofplint of een bankje ervoor.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze verkoopafdeling op 0297-23 94 00 of via het contactformulier op deze website.

Standaard afmetingen garderobekasten:

Breedte: 300/600/900 mm.

Hoogte: 1.740 mm.

Diepte: 550 mm.

Er zijn diverse opties en uitbreidingen mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.