Skip to main content
837
Certificate OHSAS 18001

It has been demonstrated by the way of an audit that the company Dexion Gmbh has established an occupational health and safety management system in conformity with the requirements of OHSAS 18001:2007.

7769
GMH Corporate Brochure

Wij ondersteunen onze klanten van begin tot het eind met hun logistieke vraagstukken, van ontwerp tot planning, maar uiteraard ook de service na installatie.

6913
Leaflet Maxi Bins

Maxi bins magazijnbakken voor het gesorteerd opslaan van kleine artikelen en onderdelen. Ze kunnen ook worden gebruikt tijdens het orderpicken, op deze manier kun je makkelijk artikelen verzamelen. Bekijk in de leaflet welke afmetingen en kleuren beschikbaar zijn.

6912
Leaflet Legbordstellingen

Een korte samenvatting over het HI280 legbordstelling systeem en de verschillende toepassingen, waardoor altijd een passende oplossing kan worden gevonden voor de opslag van kleine artikelen of het handmatig orderpicken van artikelen.

5029
Certificaat VCA*

Constructor Dexion Holland BV is als bedrijf VCA* gecertificeerd, dit garandeert een betrouwbare en veilige installatie.

4891
Certificaat BMWT-Keur

Dexion werkt met BMWT-gecertificeerde keurmeesters voor het keuren van magazijnstellingen. Dexion krijgt een jaarlijkse audit en als blijkt dat er conform de regels wordt gekeurd, ontvangen wij een BMWT-Certificaat.

839
Certificaat DIN EN ISO 50001

Uitgereikt aan Dexion GmbH, Duitsland

7972
Certificaat TUV ISO 9001-2015

Uitgereikt aan S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

840
Certificaat 2017 ISO 14001-2015

Uitgereikt aan S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

841
Certificaat 2017 OHSAS 18001-2007

Uitgereikt aan S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

3361
Brochure opslag voor 3PL bedrijven

De magazijnstellingen voor 3PL-bedrijven moeten flexibel en veilig zijn. Verschillende mogelijkheden zijn palletstellingen, inrijstellingen of pallet shuttle systemen. Download de brochure voor de mogelijkheden.

2315
Brochure Periodieke Veiligheidskeuring magazijn

Ongelukken gebeuren in elk magazijn, maar regelmatige inspecties kunnen het aantal ongelukken en het effect ervan minimaliseren. De BMWT-Keur inspecteurs van Dexion keuren jaarlijks het magazijn en geven hun bevindingen door aan de klant. Bij reparatie wordt een offerte aangeboden.

Gebruikershandleiding Legbordstellingen

Als je een product koopt, dan is het handig als je begint met het lezen van de gebruikershandleiding. Dit geldt ook voor legbordstellingen! Download hier de Engelse gebruikershandleiding voor legbordstellingen voor correct gebruik en belasting van de stellingen.

Gebruikershandleiding Palletstellingen

Als je palletstellingen aanschaft dan wil je deze zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Belangrijk is dat je de palletstelling op correcte wijze belast en het laden en lossen van de stellingen nauwkeurig uit voert. Download de gebruikershandleiding (engels).

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Constructor Dexion kun je hier downloaden.

2483
Brochure opslag voor Garagebedrijven

Garagebedrijven hebben voldoende opslagruimte voor nodig voor auto onderdelen én voor het uitvoeren van reparaties. Dexion heeft verschillende oplossingen in één brochure samengevat.

2381
Brochure opslag voor de Farmaceutische industrie

Wij hebben diverse magazijnstellingen voor de farmaceutische industrie die voldoen aan de strengste eisen binnen deze branche. Denk aan opslagmachines, maar ook standaard legbordstellingen zijn een goede optie.

2380
Brochure opslag voor de Voedingsindustrie

Een magazijn inrichten in de voedingsindustrie is altijd een uitdaging. De producten zijn onderhevig aan een houdbaarheidsdatum en de opslagruimtes hebben diverse omgevingstemperaturen.

2316
Brochure Opslag Banden

Optimale opslag van banden gaat over het verkrijgen van de maximale hoeveelheid bandopslag in de beschikbare ruimte zonder de kwaliteit van de band te beïnvloeden - terwijl een efficiënte en ergonomische hantering door alle seizoenen heen wordt gegarandeerd.

3362
Veiligheid in magazijnen

Iedereen begrijpt dat er regels zijn in magazijnen met betrekking tot veiligheid van mens, product en omgeving. Maar wat zijn die regels precies, wat moet en wat mag, welke normen gelden en hoe zit het nu precies met keuringsplicht? Wie zijn er bevoegd om te keuren en hoe te handelen als iets wordt afgekeurd? Zomaar een paar vraagstukken waar in deze whitepaper antwoord op wordt gegeven.

861
Semi automatisch magazijn

Automatisering gaat niet alleen over robots en drones. Het komt in vele vormen en is al de steunpilaar van de meeste magazijnactiviteiten. Maar volledige automatisering vereist serieuze investeringen en voor sommigen kan het een stap te ver gaan. Dus, is automatisering geschikt voor u?

2484
Brochure opslag Bouwmaterialen

Voor de groothandel van bouwmaterialen, doe-het-zelfzaken en constructiebedrijven is het efficiënt opslaan van bouwmaterialen vaak een grote uitdaging. Dexion heeft verschillende magazijnstellingen voor de diverse materialen.

2485
Brochure opslag voor E-Commerce en webshops

Binnen de E-Commerce en E-Business zijn er diverse opslaguitdagingen. Snelle orderafhandeling, replenishment en seizoensinvloeden. In onze brochure hebben wij de mogelijkheden voor de inrichting van het DC voor jou samengevat.

2482
Brochure opslag Automotive Onderdelen

Reserveonderdelen zijn er in verschillende afmetingen en moeten dus ook in verschillende magazijnstellingen worden opgeslagen. Voor kleine items zijn er legbordstellingen of opslagmachines en palletstellingen voor grotere onderdelen.

2481
Brochure opslag Automotive Productie

Dexion heeft verschillende oplossingen voor de Automotive productie. Het opslaan van deuren, ruiten, uitlaten en vele andere onderdelen zijn geen enkel probleem met Dexion magazijnstellingen.

2338
Brochure Palletstellingen

Al meer dan 60 jaar produceert Dexion verstelbare palletstellingen. De standaard verzinkte palletstellingen zijn op diverse manieren toepasbaar, van statische palletstellingen tot inrijstellingen of verrijdbare palletstellingen. Voor elke manier van palletopslag is een oplossing.

830
Brochure Grootvakstellingen

Bij legbordstellingen gaat soms ruimte verloren als goederen niet precies passen, met name bij grotere of vreemd gevormde goederen. Hiervoor heeft Dexion Grootvakstellingen ontwikkelt, deze Grootvakstellingen zijn gemaakt van HI280 componenten.

829
Brochure Draagarmstellingen

Onze draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan opties, passend bij de opslag van alle lange goederen, ongeacht de grootte of het gewicht van de producten. Voor ongebruikelijke toepassingen kunnen de draagarmstellingen op maat gemaakt worden.

828
Brochure Legbordstellingen

De Dexion legbordstellingen, type HI280, zijn zeer robuust en volledig verstelbaar. De legbordstellingen zijn op verschillende manieren toepasbaar, van statische legbordstellingen tot hoogbouw legbordstellingen of verrijdbarelegbordstellingen.

831
Brochure Verrijdbare Palletstellingen

Onze Verrijdbare Palletstellingen (MOVO) zijn de ultieme oplossing wanneer u een hoge opslagdichtheid voor gepalletiseerde goederen wilt realiseren. Het vermindert aanzienlijk het benodigde vloeroppervlak of verdubbelt de opslagcapaciteit terwijl het hetzelfde vloeroppervlak gebruikt.

832
Brochure Pallet Shuttle Systeem

Wanneer u op zoek bent naar een compacte oplossing voor palletopslag, is het Pallet Shuttle Systeem één van de oplossingen. De stellingen zijn hetzelfde opgebouwd als Inrijstellingen. Met dit systeem wordt er echter gebruik gemaakt van een semi-automatische palletwagen die pallets hanteert binnen de stellingkanalen.

836
Brochure Opslagmachines

Computergestuurde opslagmachines zoals plateauliften, paternosters en horizontale carrousels. Geschikt voor opslag van verschillende artikelen waarbij een relatief klein vloeroppervlak nodig is. Opslagmachines zijn ook zeer geschikt voor order- en batchpicking.