Skip to main content
8924
Leaflet Grootvakstellingen LS3

Wil je ook grote en incourante goederen opslaan, die te groot zijn voor legbordstellingen en te klein voor palletstellingen? Dan zijn grootvakstellingen LS3 de oplossing voor opslag van zwaardere artikelen, dozen, boxen en zelfs kabels.

837
Certificaat 2019 DIN EN ISO 9001

Uitgereikt aan Dexion GmbH, Duitsland

840
Certificaat 2019 DIN EN ISO 14001

Uitgereikt aan Dexion GmbH, Duitsland

837
Certificaat 2019 OHSAS 18001-2007

Uitgereikt aan Dexion GmbH, Duitsland

7769
GMH Corporate Brochure

Wij ondersteunen onze klanten van begin tot het eind met hun logistieke vraagstukken, van ontwerp tot planning, maar uiteraard ook de service na installatie.

6913
Leaflet Maxi Bins

Maxi bins magazijnbakken voor het gesorteerd opslaan van kleine artikelen en onderdelen. Ze kunnen ook worden gebruikt tijdens het orderpicken, op deze manier kun je makkelijk artikelen verzamelen. Bekijk in de leaflet welke afmetingen en kleuren beschikbaar zijn.

6912
Leaflet Legbordstellingen

Een korte samenvatting over het HI280 legbordstelling systeem en de verschillende toepassingen, waardoor altijd een passende oplossing kan worden gevonden voor de opslag van kleine artikelen of het handmatig orderpicken van artikelen.

5029
Certificaat VCA*

Constructor Dexion Holland BV is als bedrijf VCA* gecertificeerd, dit garandeert een betrouwbare en veilige installatie.

4891
Certificaat BMWT-Keur

BMWT-gecertificeerde keurmeesters voor het keuren van magazijnstellingen. Dexion wordt zelf getoetst of dit conform BMWT-regels wordt uitgevoerd.

839
Certificaat DIN EN ISO 50001

Uitgereikt aan Dexion GmbH, Duitsland

7972
Certificaat TUV ISO 9001-2015

Uitgereikt aan S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

840
Certificate 14001-2015 - RO

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

841
Certificate OHSAS 18001-2007 - RO

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

3361
Brochure opslag voor 3PL bedrijven

De magazijnstellingen voor 3PL-bedrijven moeten flexibel en veilig zijn. Download de brochure voor de mogelijkheden of bel 0297-239400

2315
Brochure Periodieke Veiligheidskeuring magazijn

Ongelukken gebeuren in elk magazijn, maar regelmatige inspecties kunnen het aantal ongelukken en het effect ervan minimaliseren. De BMWT-Keur inspecteurs van Dexion keuren jaarlijks het magazijn en geven hun bevindingen door aan de klant. Bij reparatie wordt een offerte aangeboden.

Gebruikershandleiding Legbordstellingen

Download hier de Engelse gebruikershandleiding voor legbordstellingen voor correct gebruik en belasting van de legbordstellingen.

Gebruikershandleiding Palletstellingen

Belangrijk is dat je de palletstelling op correcte wijze belast en het laden en lossen van de stellingen nauwkeurig uit voert. Download de gebruikershandleiding (engels).

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Constructor Dexion Holland BV kun je hier downloaden. Vragen? Neem dan contact op met 0297-239400

2483
Brochure opslag voor Garagebedrijven

Garagebedrijven moeten auto onderdelen kunnen opslaan en reparaties kunnen uitvoeren. Dexion heeft diverse oplossingen in één brochure samen gevat.

2381
Brochure opslag voor de Farmaceutische industrie

Diverse magazijnstellingen voor de farmaceutische industrie die voldoen aan de strengste eisen binnen deze branche. Lees de brochure hier

2380
Brochure opslag voor de Voedingsindustrie

Diverse magazijnstellingen voor de voedingsindustrie. Rekening houdend met houdbaarheidsdata en omgevingstemperaturen. Download de brochure hier.

2316
Brochure Opslag Banden

Optimale opslag van banden gaat over het verkrijgen van de maximale hoeveelheid bandopslag in de beschikbare ruimte zonder de kwaliteit van de band te beïnvloeden - terwijl een efficiënte en ergonomische hantering door alle seizoenen heen wordt gegarandeerd.

3362
Veiligheid in magazijnen

Wat zijn de regels voor veiligheid in magazijnen? Hoe zit het met de keuringsplicht? Vindt de antwoorden in deze whitepaper. Download nu!

861
Semi automatisch magazijn

Volledige automatisering vereist serieuze investeringen en is soms een stap te ver. Is semi automatisering geschikt voor u? Lees het hier

2484
Brochure opslag Bouwmaterialen

Voor de groothandel van bouwmaterialen, doe-het-zelfzaken en constructiebedrijven is het efficiënt opslaan van bouwmaterialen vaak een grote uitdaging. Dexion heeft verschillende magazijnstellingen voor de diverse materialen.

2485
Brochure opslag voor E-Commerce en webshops

Uitdagingen voor E-Commerce en E-Business zijn snelle orderafhandeling, replenishment en seizoensinvloeden. Dexion heeft de magazijnoplossingen samengevat.

2482
Brochure opslag Automotive Onderdelen

Reserveonderdelen kunnen worden opgeslagen op legbordstellingen of opslagmachines. Grotere onderdelen op palletstellingen. Download de brochure hier.

2481
Brochure opslag Automotive Productie

Voor de Automotive productie heeft Dexion diverse magazijnstellingen voor opslag van deuren, ruiten, uitlaten. Download de brochure voor de mogelijkheden.

2338
Brochure Palletstellingen

Al meer dan 60 jaar produceert Dexion verstelbare palletstellingen. De standaard verzinkte palletstellingen zijn op diverse manieren toepasbaar, van statische palletstellingen tot inrijstellingen of verrijdbare palletstellingen. Voor elke manier van palletopslag is een oplossing.

830
Brochure Grootvakstellingen

Bij legbordstellingen gaat soms ruimte verloren als goederen niet precies passen, met name bij grotere of vreemd gevormde goederen. Hiervoor heeft Dexion Grootvakstellingen ontwikkelt, deze Grootvakstellingen zijn gemaakt van HI280 componenten.

829
Brochure Draagarmstellingen

Onze draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan opties, passend bij de opslag van alle lange goederen, ongeacht de grootte of het gewicht van de producten. Voor ongebruikelijke toepassingen kunnen de draagarmstellingen op maat gemaakt worden.

828
Brochure Legbordstellingen

De Dexion legbordstellingen, type HI280, zijn zeer robuust en volledig verstelbaar. De legbordstellingen zijn op verschillende manieren toepasbaar, van statische legbordstellingen tot hoogbouw legbordstellingen of verrijdbarelegbordstellingen.

831
Brochure Verrijdbare Palletstellingen

Onze Verrijdbare Palletstellingen (MOVO) zijn de ultieme oplossing wanneer u een hoge opslagdichtheid voor gepalletiseerde goederen wilt realiseren. Het vermindert aanzienlijk het benodigde vloeroppervlak of verdubbelt de opslagcapaciteit terwijl het hetzelfde vloeroppervlak gebruikt.

832
Brochure Pallet Shuttle Systeem

Wanneer u op zoek bent naar een compacte oplossing voor palletopslag, is het Pallet Shuttle Systeem één van de oplossingen. De stellingen zijn hetzelfde opgebouwd als Inrijstellingen. Met dit systeem wordt er echter gebruik gemaakt van een semi-automatische palletwagen die pallets hanteert binnen de stellingkanalen.

836
Brochure Opslagmachines

Computergestuurde opslagmachines zoals plateauliften, paternosters en horizontale carrousels. Geschikt voor opslag van verschillende artikelen waarbij een relatief klein vloeroppervlak nodig is. Opslagmachines zijn ook zeer geschikt voor order- en batchpicking.