Skip to main content
14070
Duurzaamheidsrapport 2023

Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.

13554
MOVO Verrijdbare palletstellingen

Onze Verrijdbare Palletstellingen (MOVO) bieden een extreem hoge opslagdichtheid voor alle soorten pallets en andere lastdragers. Doordat er nog maar één gangpad nodig is, wordt de benodigde opslagruimte aanzienlijk verkleind. Of u verdubbelt bijna de opslagcapaciteit in dezelfde ruimte.

13332
Certificate ISO 45001-2018 - EN

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

13326
CSA Standard W47.1 - Letter of Validation

The CWB acknowledges that Dexion Storage Solutions SRL is certified to CSA Standard W47.1 - “Certification of Companies for Fusion Welding of Steel”

2899
Welder Certificate - W47.1

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania - Manufacturing and welding of storage system and related steel structure for the Canadian market.

11951
Palletstellingen

Het opslaan van goederen op pallets is het meest gebruikelijke systeem om een voorraad te beheren. Palletstellingen zijn de meest effectieve methode voor de opslag van pallets, maar het is niet altijd eenvoudig om te beslissen welk type de juiste is.

9263
Legbordsystemen

Van een enkele stellingsectie tot een uitgebreide installatie, de uitgebreide kennis en mogelijkheden van Dexion zorgen ervoor dat uw stellingen niet alleen vandaag voldoen, maar dat ze ook in de toekomst eenvoudig aan veranderde omstandigheden kunnen worden aangepast.

11055
Opslagmachines

Onze automatische opslagsystemen besparen tot wel 70% aan vloeroppervlakte, reduceren verzamelfouten tot wel 70% en verminderen verzameltijden met meer dan 60%.

9598
Leaflet Pull-Out Unit

Pull-Out units garanderen een ergonomische werkomgeving, waardoor ongevallen en arbeidsongevallen worden voorkomen. Ook verhogen Pull-Out units het efficiënt orderpicken, het aantal pick- en palletlocaties en besparen zij tijd en loopafstand. Lees hier alle voordelen van Pull-Out units.

8924
Leaflet Grootvakstellingen LS3

Wil je ook grote en incourante goederen opslaan, die te groot zijn voor legbordstellingen en te klein voor palletstellingen? Dan zijn grootvakstellingen LS3 de oplossing voor opslag van zwaardere artikelen, dozen, boxen en zelfs kabels.

837
DIN EN ISO 9001:2015 (EN)

The examination of the quality management documentation and the subsequent audit have established that Dexion Gmbh works in accordance with a quality management system which complies with DIN EN ISO 9001:2015 regulations.

840
DIN EN ISO 14001:2015 (EN)

The document refers to the environmental management system of the standard DIN EN ISO 14001:2015 and it certifies that Dexion GmbH follows the regulations in place for manufacturing, sales and service within the storage industry.

10518
ISO 45001:2018

Dexion GmbH has implemented and applies an occupational health & safety management system, which is in compliance with the requirements of ISO 45001:2018.

7769
GMH Corporate Brochure

Wij ondersteunen onze klanten van begin tot het eind met hun logistieke vraagstukken, van ontwerp tot planning, maar uiteraard ook de service na installatie.

6913
Leaflet Maxi Bins

Maxi bins magazijnbakken voor het gesorteerd opslaan van kleine artikelen en onderdelen. Ze kunnen ook worden gebruikt tijdens het orderpicken, op deze manier kun je makkelijk artikelen verzamelen. Bekijk in de leaflet welke afmetingen en kleuren beschikbaar zijn.

6912
Leaflet Legbordstellingen

Een korte samenvatting over het HI280 legbordstelling systeem en de verschillende toepassingen, waardoor altijd een passende oplossing kan worden gevonden voor de opslag van kleine artikelen of het handmatig orderpicken van artikelen.

5029
Certificaat VCA*

Constructor Dexion Holland BV is als bedrijf VCA* gecertificeerd, dit garandeert een betrouwbare en veilige installatie.

4891
Certificaat BMWT-Keur

BMWT-gecertificeerde keurmeesters voor het keuren van magazijnstellingen. Dexion wordt zelf getoetst of dit conform BMWT-regels wordt uitgevoerd.

839
DIN EN ISO 50001:2018 (EN)

The document refers to the energy management system of the standard DIN EN ISO 50001:2011 and it certifies that Dexion GmbH follows the regulations in place for manufacturing, sales and service within the storage industry.

13193
Certificaat TUV ISO 9001-2015

Uitgereikt aan S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

3361
Brochure opslag voor 3PL bedrijven

De magazijnstellingen voor 3PL-bedrijven moeten flexibel en veilig zijn. Download de brochure voor de mogelijkheden of bel 0297-239400

2315
Brochure Periodieke Veiligheidskeuring magazijn

Ongelukken gebeuren in elk magazijn, maar regelmatige inspecties kunnen het aantal ongelukken en het effect ervan minimaliseren. De BMWT-Keur inspecteurs van Dexion keuren jaarlijks het magazijn en geven hun bevindingen door aan de klant. Bij reparatie wordt een offerte aangeboden.

Gebruikershandleiding Legbordstellingen

Download hier de Engelse gebruikershandleiding voor legbordstellingen voor correct gebruik en belasting van de legbordstellingen.

Gebruikershandleiding Palletstellingen

Belangrijk is dat je de palletstelling op correcte wijze belast en het laden en lossen van de stellingen nauwkeurig uit voert. Download de gebruikershandleiding (engels).

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Constructor Dexion Holland BV kun je hier downloaden. Vragen? Neem dan contact op met 0297-239400

2483
Brochure opslag voor Garagebedrijven

Garagebedrijven moeten auto onderdelen kunnen opslaan en reparaties kunnen uitvoeren. Dexion heeft diverse oplossingen in één brochure samen gevat.

2381
Brochure opslag voor de Farmaceutische industrie

Diverse magazijnstellingen voor de farmaceutische industrie die voldoen aan de strengste eisen binnen deze branche. Lees de brochure hier

2380
Brochure opslag voor de Voedingsindustrie

Diverse magazijnstellingen voor de voedingsindustrie. Rekening houdend met houdbaarheidsdata en omgevingstemperaturen. Download de brochure hier.

2316
Brochure Opslag Banden

Optimale opslag van banden gaat over het verkrijgen van de maximale hoeveelheid bandopslag in de beschikbare ruimte zonder de kwaliteit van de band te beïnvloeden - terwijl een efficiënte en ergonomische hantering door alle seizoenen heen wordt gegarandeerd.

3362
Veiligheid in magazijnen

Wat zijn de regels voor veiligheid in magazijnen? Hoe zit het met de keuringsplicht? Vindt de antwoorden in deze whitepaper. Download nu!

861
Semi automatisch magazijn

Volledige automatisering vereist serieuze investeringen en is soms een stap te ver. Is semi automatisering geschikt voor u? Lees het hier

2484
Brochure opslag Bouwmaterialen

Voor de groothandel van bouwmaterialen, doe-het-zelfzaken en constructiebedrijven is het efficiënt opslaan van bouwmaterialen vaak een grote uitdaging. Dexion heeft verschillende magazijnstellingen voor de diverse materialen.

2485
Brochure opslag voor E-Commerce en webshops

Uitdagingen voor E-Commerce en E-Business zijn snelle orderafhandeling, replenishment en seizoensinvloeden. Dexion heeft de magazijnoplossingen samengevat.

2482
Brochure opslag Automotive Onderdelen

Reserveonderdelen kunnen worden opgeslagen op legbordstellingen of opslagmachines. Grotere onderdelen op palletstellingen. Download de brochure hier.

2481
Brochure opslag Automotive Productie

Voor de Automotive productie heeft Dexion diverse magazijnstellingen voor opslag van deuren, ruiten, uitlaten. Download de brochure voor de mogelijkheden.

11949
Brochure Draagarmstellingen

Als u zwaar langgoed op een veilige en georganiseerde manier wilt opslaan, kies dan voor onze op maat gemaakte draagarmstellingen.