Skip to main content
13554
MOVO Verrijdbare palletstellingen

Onze Verrijdbare Palletstellingen (MOVO) bieden een extreem hoge opslagdichtheid voor alle soorten pallets en andere lastdragers. Doordat er nog maar één gangpad nodig is, wordt de benodigde opslagruimte aanzienlijk verkleind. Of u verdubbelt bijna de opslagcapaciteit in dezelfde ruimte.

11951
Palletstellingen

Het opslaan van goederen op pallets is het meest gebruikelijke systeem om een voorraad te beheren. Palletstellingen zijn de meest effectieve methode voor de opslag van pallets, maar het is niet altijd eenvoudig om te beslissen welk type de juiste is.

9263
Legbordsystemen

Van een enkele stellingsectie tot een uitgebreide installatie, de uitgebreide kennis en mogelijkheden van Dexion zorgen ervoor dat uw stellingen niet alleen vandaag voldoen, maar dat ze ook in de toekomst eenvoudig aan veranderde omstandigheden kunnen worden aangepast.

11055
Opslagmachines

Onze automatische opslagsystemen besparen tot wel 70% aan vloeroppervlakte, reduceren verzamelfouten tot wel 70% en verminderen verzameltijden met meer dan 60%.

9598
Leaflet Pull-Out Unit

Pull-Out units garanderen een ergonomische werkomgeving, waardoor ongevallen en arbeidsongevallen worden voorkomen. Ook verhogen Pull-Out units het efficiënt orderpicken, het aantal pick- en palletlocaties en besparen zij tijd en loopafstand. Lees hier alle voordelen van Pull-Out units.

8924
Leaflet Grootvakstellingen LS3

Wil je ook grote en incourante goederen opslaan, die te groot zijn voor legbordstellingen en te klein voor palletstellingen? Dan zijn grootvakstellingen LS3 de oplossing voor opslag van zwaardere artikelen, dozen, boxen en zelfs kabels.

6913
Leaflet Maxi Bins

Maxi bins magazijnbakken voor het gesorteerd opslaan van kleine artikelen en onderdelen. Ze kunnen ook worden gebruikt tijdens het orderpicken, op deze manier kun je makkelijk artikelen verzamelen. Bekijk in de leaflet welke afmetingen en kleuren beschikbaar zijn.

6912
Leaflet Legbordstellingen

Een korte samenvatting over het HI280 legbordstelling systeem en de verschillende toepassingen, waardoor altijd een passende oplossing kan worden gevonden voor de opslag van kleine artikelen of het handmatig orderpicken van artikelen.

11949
Brochure Draagarmstellingen

Als u zwaar langgoed op een veilige en georganiseerde manier wilt opslaan, kies dan voor onze op maat gemaakte draagarmstellingen.