Skip to main content

Advies - Oplossingen - Installatie - BMWT-Keuringen

Niet alleen een groot aanbod van diverse magazijnoplossingen, maar ook BMWT-keuringen, magazijnadvies en installatie van de magazijnstellingen behoren tot de diensten en service die Dexion aan haar klanten levert.

Als aanvulling op onze uitgebreide productportfolio van standaard en maatwerk magazijninrichting, beschikken wij over gekwalificeerde inspecteurs voor het keuren van de magazijnstellingen.

Onze vertegenwoordigers helpen je, in nauwe samenwerking met ons Project Engineering team, bij het adviseren van de meest geschikte en efficiënte magazijninrichting voor jouw bedrijf. In het ontwerp wordt ook rekening gehouden met een eventuele uitbreiding van het magazijn. De magazijnstellingen worden gemonteerd door gespecialiseerde "eigen" monteurs.

Dus of je nu kiest voor een standaard dienst of op zoek bent naar maatwerk diensten, het kan allemaal bij Dexion. Hieronder kun je lezen welke diensten Dexion allemaal levert. Mocht je onverhoopt niet kunnen vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op.

Laat je magazijn jaarlijks keuren door BMWT gecertificeerde keurmeester voor een onafhankelijk oordeel. Dit zorgt voor een veilig magazijn en voorkomt onvoorziene reparatiekosten.

Deskundig Advies

Onze ervaren verkopers en engineers beschikken over een aanzienlijke kennis van opslagoplossingen en kunnen u een waardevol inzicht geven in het oplossen van uw opslagvereisten.

Meer informatie
Magazijnkeuringen

De Arbo-wet eist een periodieke keuring van de magazijnstellingen. Dexion is aangesloten bij de branche organisatie BMWT en daardoor beschikken wij over onafhankelijke keurmeesters.

Meer informatie
Montage magazijnstellingen

Of je nu een enkele sectie legbordstellingen nodig hebt of een compleet ingericht magazijn. Wij verzekeren je dat wij alles in werk zullen stellen om aan je wensen te voldoen.

Meer informatie
RI&E (Risico-Inventarisatie & -Evaluatie)

Gezondheid en veiligheid zijn fundamenteel voor Dexion. Wij kunnen jouw bedrijf helpen met gezondheids-, veiligheids- en milieukwesties.

Meer informatie
Service & Onderhoud

Laat jaarlijks onderhoud plegen aan dynamische magazijnstellingen en opslagmachines om te voorkomen dat de installatie in storing komt te staan.

Meer informatie