Skip to main content

Geautomatiseerde opslag geschikt voor efficiƫnt orderpicken

De opslagmachines van Dexion bieden een geautomatiseerde en betrouwbare opslag van goederen, waarbij er wordt bespaard op het benodigde vloeroppervlak, pickfouten worden gereduceerd en picktijden verlaagd. 

De opslagmachines nemen minder vloeroppervlak in beslag en maken optimaal gebruik van de hoogte van het gebouw, waardoor de opslagkosten lager worden. Doordat deze machines werken met het “goods-to-man” principe werken, scheelt het aanzienlijk in looptijden en dus ook in personeelskosten. Naast deze voordelen zorgen de opslagmachines voor een verbetering van orderpicken of batch-picking.

Voor veilige en georganiseerde opslag van kleinere producten in dozen of bakken heeft Dexion diverse opslagmachines ontworpen. Belangrijk bij het maken van een keuze is de manier van order verzamelen en de picktijden die men wenst, omdat dit verschilt per soort opslagmachine.

Hieronder staan onze opslagmachines uitgebreid omschreven, zodat je de meest geschikte machine kunt kiezen voor jouw opslageisen en gewenste orderpicktijden. Wil je liever advies over de meest geschikte opslagmachine voor jouw magazijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Plateaulift
Plateaulift
Meer informatie