Skip to main content

Maatwerk magazijninrichting

speciaal ontworpen om aan

alle opslageisen te voldoen

Ongeacht de branche waarin je actief bent, Dexion heeft voor elk artikel een passende magazijnoplossing onworpen. Soms is dit een voor de hand liggende magazijnstelling, maar soms zijn er meerdere mogelijkheden door standaard magazijnstellingen iets aan te passen om ze geschikt te maken voor een specifiek artikel.

Ervoor zorgen dat je bedrijf zo efficiënt mogelijk werkt, maar toch flexibel genoeg blijft om aan te passen als er wijzigingen zijn binnen het bedrijfspand of de artikelvoorraad.

Dexion biedt de kennis en ervaring om samen met jou te kijken naar het magazijn of opslagfaciliteit, daar een analyse van te maken om vervolgens advies uit te brengen over de meest geschikte magzijnstellingen. Niet alleen levert en monteert Dexion de magazijnstellingen, ook inspecteren wij jaarlijks de staat van de magazijnstellingen, zodat je compleet wordt ontzorgt.

Van opslag van banden tot opslag in koelhuizen en vriescellen. Maar ook de verschillende soorten magazijnstellingen voor opslag van kleingoed of lange goederen kun je hier lezen. Of misschien wil je je opslagcapaciteit vergroten door het vloeroppervlak te verdubbelen

Dexion levert niet alleen standaard magazijnstellingen, ook kunnen wij helpen bij het inrichten van een semi automatisch magazijn of een geheel automatisch magazijn

Kortom, er zijn vele mogelijkheden voor verschillende artikelen en soorten magazijnen. Wij zijn in staat om voortdurend een mix van inzicht, begeleiding en praktische hulp te bieden bij het inrichten van het magazijn.

Wat wil je opslaan?
Selecteer de gewenste product wat je op wilt slaan uit de onderstaande opties. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op of bel met één van onze specialisten: +31297239437.

Automatisch magazijn

Met onze AS/RS (Automated Storage & Retrieval Systems) oplossingen, zoals kranenmagazijnen en miniloads, heb je de meest geavanceerde magazijninrichting. Hoge opslagdichtheid, snelle picktijden en dat alles compleet geautomatiseerd.

Meer informatie
Opslag van kleingoed

Voor de opslag of het orderpicken van kleine goederen, zijn er verschillende oplossingen. Kleingoed wordt het liefst overzichtelijk opgeslagen en in passende magazijnstellingen, zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte.

Meer informatie
Opslag in koelhuizen en vriescellen

Hou de operationele kosten van een koelhuis of vriescel zo laag mogelijk zonder de opslagcapaciteit te verlagen met de diverse magazijnoplossingen van Dexion.

Meer informatie
Opslag van lange goederen

Op zoek naar een veilige en georganiseerde opslag van je lange en zware goederen? Onze lange goederen oplossingen passen perfect bij jouw opslagwensen.

Meer informatie
Opslag van banden

Een optimale opslag van banden betekent het verkrijgen van de maximale hoeveelheid van bandenopslag in de beschikbare ruimte zonder dat de kwaliteit van de band verloren gaat. Hier vind je diverse maatwerk opslag oplossingen voor banden.

Meer informatie
Vloeroppervlak verdubbelen

Heb je een groot magazijn, en sla je onderdelen of goederen met een lagere voorraadrotatie op? Dan kan een verdiepingsvloer ervoor zorgen dat het vloeroppervlak, en dus ook de opslagcapaciteit, wordt verdubbeld.

Meer informatie
Semi automatisch magazijn

Dexion heeft semi-automatische magazijnoplossingen om de meest arbeidsintensieve taken binnen het magazijn te verminderen en de efficiëntie te helpen verbeteren.

Meer informatie