Skip to main content

Maatwerk magazijninrichting speciaal ontworpen om aan alle opslageisen te voldoen

Ongeacht de branche waarin je actief bent, Dexion heeft voor elk artikel een passende magazijnoplossing onworpen. Soms is dit een voor de hand liggende magazijnstelling, maar soms zijn er meerdere mogelijkheden door standaard magazijnstellingen iets aan te passen om ze geschikt te maken voor een specifiek artikel.

Ervoor zorgen dat je bedrijf zo efficiënt mogelijk werkt, maar toch flexibel genoeg blijft om aan te passen als er wijzigingen zijn binnen het bedrijfspand of de artikelvoorraad.

Dexion biedt de kennis en ervaring om samen met jou te kijken naar het magazijn of opslagfaciliteit, daar een analyse van te maken om vervolgens advies uit te brengen over de meest geschikte magzijnstellingen. Niet alleen levert en monteert Dexion de magazijnstellingen, ook inspecteren wij jaarlijks de staat van de magazijnstellingen, zodat je compleet wordt ontzorgt.

Van auto-, bandenopslag- en garagewerkplaatsen; voor eten en drinken, koude opslag, bouwproducten en e-commercebedrijven, zijn we in staat om voortdurend een mix van inzicht, begeleiding en praktische hulp van wereldklasse te bieden.

Wat wil je opslaan?
Selecteer de gewenste oplossing uit de onderstaande opties. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op of bel met één van onze specialisten: 0297-23 94 00.

Opslag van kleingoed

Voor de opslag of het orderpicken van kleine goederen, zijn er verschillende oplossingen. Kleingoed wordt het liefst overzichtelijk opgeslagen en in passende magazijnstellingen, zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte.

Meer informatie
Opslag in koelhuizen en vriescellen

Hou de operationele kosten van een koelhuis of vriescel zo laag mogelijk zonder de opslagcapaciteit te verlagen met de diverse magazijnoplossingen van Dexion.

Meer informatie
Opslag van lange goederen

Ook op zoek naar veilige en georganiseerde opslag van lange en zware goederen? Onze oplossingen voor langgoed opslag zijn perfect afgestemd op verschillende specifieke opslageisen.

Meer informatie
Opslag van banden

Een optimale opslag van banden betekent het verkrijgen van de maximale hoeveelheid van bandenopslag in de beschikbare ruimte zonder dat de kwaliteit van de band verloren gaat. Hier vind je diverse maatwerk opslag oplossingen voor banden.

Meer informatie
Vloeroppervlak verdubbelen

Heb je een groot magazijn, en sla je onderdelen of goederen met een lagere voorraadrotatie op? Dan kan een verdiepingsvloer ervoor zorgen dat het vloeroppervlak, en dus ook de opslagcapaciteit, wordt verdubbeld.

Meer informatie
Semi automatisch magazijn

Dexion heeft semi-automatische magazijnoplossingen om de meest arbeidsintensieve taken binnen het magazijn te verminderen en de efficiëntie te helpen verbeteren.

Meer informatie