Skip to main content

Dexion is producent en leverancier van diverse soorten magazijnstellingen zoals statische legbordstellingen en palletstellingen. Maar ook dynamische magazijnoplossingen, zoals pallet shuttle systemen of paternosters kunnen wij leveren. 

Maar wij doen meer! Wij kunnen u een compleet pakket aan diensten aanbieden, waaronder advies, engineering, onderhoud en service van uw magazijnstellingen. Of het nu een klein magazijn of een mega distributiecentrum betreft. Wij ondersteunen onze klanten door een uitgebreide inventarisatie te maken van de opslagbehoeften om zo te komen tot de meest geschikte magazijnoplossing. Onze Project Engineering werkt de complete order uit en besteld de materialen in onze eigen fabriek. De planning houdt u op de hoogte wanneer de materialen geleverd worden en wanneer de montage gaat starten. Tot slot kunnen wij uw magazijnstellingen jaarlijks keuren conform de BMWT-eisen. Kortom, alles in één hand.

Dexion is lid van de Gonvarri Material Handling Group, naast andere topmerken, waaronder Constructor, Stålteknik, Kredit en Kasten. We zijn toegewijd om magazijnstellingen te ontwikkelen die onze klanten helpen sneller en efficiënter te werken en tegelijkertijd winstgevender te worden. Simpel gezegd, we laten het werken!

Klanttevredenheid is ons doel! Om dit te bereiken, werken we samen met onze klanten en ontwikkelen wij een oplossing die in elk opzicht past, aangepast aan elke eis van de klant. Een oplossing past bij de dynamiek van de werkomgeving: efficiënt en mooi.

Je kunt de onderstaande opties selecteren om zo meer te weten te komen over ons bedrijf.