Skip to main content

Vindt bij ons de perfect passende palletstelling voor jouw opslageisen. Onze palletstellingen kunnen eenvoudig op verschillende manieren worden geconfigureerd op basis van jouw opslagbehoeften en de gewenste palletbelasting. Op deze manier ben je verzekerd van de best passende en meest effici├źnte palletstelling systeem.

Dexion Palletstellingen, type P90, kunnen door diverse standaard configuraties en de vele accessoires worden omgetoverd tot het meest optimale palletstelling, compleet afgestemd op de specifieke opslageisen van onze klant.

Niet alleen leveren wij statische palletstellingen en hoogbouwstellingen, maar ook verrijdbare palletstellingen voor bijvoorbeeld opslag in koel- en vrieshuizen.

Voor bulkgoederen die volgens het FIFO-principe (First-In, First-Out) worden opgeslagen, hebben wij pallet doorrolstellingen. Voor LIFO (Last-In, First-Out) kun je kiezen voor Inrijstellingen, het Pallet Shuttle Systeem of Pushback stellingen met rollen of carts.

Kortom, er is voor iedereen wel een geschikt palletstelling systeem leverbaar. Hieronder is meer te lezen over de diverse palletstellingen. Mocht je niet precies weten welke palletstelling het meest geschikt is voor jouw magazijn, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen met 0297-23 94 00.

Statische Palletstellingen
Hoogbouwstellingen en smalle gangenbouw
Veelgestelde vragen over verrijdbare palletstellingen
Verrijdbare Palletstellingen
Pallet Shuttle Systeem
Inrijstellingen
Doorrolstellingen voor pallets
De juiste vloer
Palletstellingen met verdiepingsvloer
Pushback stellingen met carts
Pushback stellingen met rollen
Doorrolstellingen voor dozen
Palletstelling type Rack 83