Skip to main content

Legbordstellingen, de multifunctionele oplossing voor efficiënte opslag van kleingoed

Van één enkel legbord tot een complete legbordstelling, Dexion zorgt ervoor dat je magazijn niet alleen nu aan de huidige opslageisen voldoet, maar ook in de toekomst eenvoudig kan worden aangepast aan veranderende opslagbehoeften. En dit allemaal dankzij een team van experts met een schat aan ervaring.

Dexion legbordstellingen, type HI280, hebben standaard een hoge belastbaarheid. Ze zijn zeer geschikt voor opslag van kleingoed. Legbordstellingen zijn op diverse manieren toepasbaar. 

Je kunt kiezen voor de standaard statische legbordstellingen, maar ook voor legbordstellingen met verdiepingsvloeren als je de hoogte van je magazijn optimaal wilt benutten.

Heb je juist weinig vloeroppervlak beschikbaar maar wil je jouw opslagcapaciteit toch vergroten? Denk dan eens aan verrijdbare legbordstellingen, deze oplossing zorgt dat de opslagcapaciteit met ongeveer 80% wordt uitgebreid. Of bijvoorbeeld legbordstellingen met een verdiepingsvloer en hoogbouw legbordstellingen, deze oplossingen maken optimaal gebruik van de beschikbare hoogte van het magazijn.

Dit zijn enkele van de vele mogelijkheden als het gaat om magazijnstellingen voor kleingoed of voor het creëren van picklocaties. En met een uitgebreid pakket aan accessoires kan aan vrijwel alle opslagwensen worden voldaan.

De verschillende mogelijkheden van legbordstelling toepassingen staan hieronder toegelicht. Mocht je niet precies weten welk legbordstelling systeem het meest geschikt is voor jouw magazijn, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen met 0297-23 94 00. 

Statische Legbordstellingen
Verrijdbare Legbordstellingen
Legbordstellingen met verdiepingsvloer
Hoogbouw Legbordstellingen
Doos doorrolstellingen
Grootvakstellingen
Kunststof magazijnbakken