Skip to main content

Wij ontwikkelen op maat gemaakte magazijnstellingen die volledig worden afgestemd op jouw opslageisen

Wat je opslagbehoeften ook zijn, wij beschikken over een uitgebreid assortiment van magazijnstellingen, dynamische opslagsystemen en accessoires die je nodig hebt om het maximale te halen uit de beschikbare ruimte in je magazijn, distributiecentrum, fabriek of winkel.

Of het nu gaat om een nieuwbouw of herinrichting, Dexion is de logische keuze wanneer je een efficiënte magazijninrichting wilt die tijd en geld bespaart.

Denk aan palletstellingen en diverse varianten hiervan voor de opslag van pallets. Of kleingoed opslag op legbordstellingen of grootvakstellingen. Maar ook semi-automatische oplossingen, zoals een Pallet Shuttle systeem of verrijdbare stellingen en automatische magazijnoplossingen zoals opslagmachines, kranenmagazijnen behoren tot de mogelijkheden.

Wat wil je opslaan?
Selecteer de gewenste magazijnstelling uit de onderstaande opties. Weet je niet precies wat je wat je nodig hebt? Kijk dan bij magazijnoplossingen of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Palletstellingen

Palletstellingen voor een optimale magazijninrichting. Sterk, flexibel in te delen en dus volledig aanpasbaar voor jouw specifieke opslageisen. Ook dynamische palletstellingen zijn leverbaar. Een compleet aanbod voor elke wens.

Meer informatie
Legbordstellingen

Legbordstellingen, type HI280, zijn perfect voor de opslag van kleingoed en het creëeren van picklocaties. Legbordstellingen zijn verkrijgbaar in zowel statische als dynamische oplossingen en aanpasbaar aan jouw specifieke opslageisen.

Meer informatie
Opslagmachines

Geautomatiseerde opslag van kleine goederen met diverse opslagmachines. De opslagmachines zijn geschikt voor batch-picking en zorgen voor een veilige opslag van waardevolle artikelen. Verlaging van picktijden en reductie van pickfouten.

Meer informatie
Draagarmstellingen

Draagarmstellingen of insteekstellingen voor het eenvoudig en toegankelijk opslaan van lange goederen.

Meer informatie
Magazijninrichting

Vloersystemen en kantoorunits bieden extra ruimte in uw magazijn, terwijl locatie aanduiding en markering zorgen voor een gestructuurde werkomgeving.

Meer informatie
Accessoires magazijnstellingen

Onze op maat ontworpen magazijnstellingen worden geleverd met een brede selectie aan veiligheids- en beveiligingsaccessoires om je magazijn zo compleet mogelijk in te richten.

Meer informatie
PALOMAT®

Volledig of semi-automatisch stapelen en ontstapelen van lege pallets.

Meer informatie