Skip to main content

Draagarmstellingen speciaal voor opslag van lange goederen

Voor opslag van langgoed bieden draagarmstellingen de beste oplossing met een gemakkelijke toegang, een minimum gebruik aan ruimte, alles uiteraard tegen lage kosten.

Voor een veilige en georganiseerde opslag van lange goederen, zoals metalen pijpen, houtmateriaal of bijv. regenpijpen, heeft Dexion diverse oplossingen ontworpen. De meest voorkomende magazijnstelling dat zijn de draagarmstellingen. De draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in een zware variant en een lichte variant.

Een bijzondere stelling voor lange goederen is de Insteekstelling.  Een honingraat systeem waarbij de goederen aan de voorzijde in de stellingen worden geplaatst. Dit systeem is ideaal voor snelle herkenbaarheid van goederen en optimale toegankelijkheid.

Hieronder kun je meer informatie vinden over de draagarmstellingen en insteekstelling. Zit er geen passende oplossing tussen? Dan kun je ook kijken bij opslag van langgoed, hier staan de overige mogelijkheden beschreven. Kun je geen keuze maken en wil je meer advies? Bel dan met 0297-23 94 00 of vul het contactformulier in. Wij denken graag met je mee!  

Insteekstelling
Draagarmstelling medium en heavy duty
Draagarmstelling licht