Skip to main content

Magazijnstellingen branchegericht

Met een ruime ervaring, uitstekende productkennis en een wereldwijd netwerk is het geen verrassing dat wij met onze standaard magazijnstellingen, speciale oplossingen hebben ontwikkeld voor bijna alle branches.

De magazijnstellingen van Dexion kunnen standaard worden toegepast of compleet op maat worden gemaakt om de meest unieke opslagbehoeften te vervullen. Voor bijvoorbeeld automotivelogistieke dienstverleners, de voedingsindustrieE-commerce maar ook voor de farmaceutische industrie of groothandels met bouwmaterialen, er is geen branche waar we geen opslagoplossingen voor hebben.

En met een reeks aan accessoires en optionele extra's, kun je er altijd zeker van zijn dat jouw magazijn efficiënt en veilig is ingericht.

Hieronder vindt je de meest voorkomende branches, elk met specifieke magazijnstellingen geschikt voor deze branche. Staat jouw branche er niet tussen of weet je nog niet welke magazijnstelling voor jouw bedrijf de beste keuze is? Neem voor advies contact op met onze specialisten via het contactformulier of door te bellen met +31297239437.

Logistieke dienstverleners en 3PL-Bedrijven

De grootste uitdaging waar 3PL-bedrijven voor staan, is de meest optimale magazijnstellingen vinden, die ook nog eens aan de eisen moet voldoen op het gebied van snelheid, flexibiliteit en veiligheid.

Meer informatie
Automotive

Onze automotive werkplaats oplossingen zijn gebaseerd op het HI280 legbordstellingen systeem, waarbij de diverse accessoires zorgen voor maatwerk opslagoplossingen.

Meer informatie
Voedings- en drankenindustrie

Als je in de voedingsindustrie werkt zijn er vele uitdagingen; verschillende temperatuuromgevingen, producten met houdbaarheidsdata, hoge kosten en vaak een beperkte ruimte. Dexion heeft verschillende oplossingen beschikbaar.

Meer informatie
E-Commerce en E-Fulfilment

Binnen de E-commerce en E-fulfilment valt de meeste winst te behalen aan de manier van voorraad opslag.

Meer informatie
Farmaceutische industrie

Producten binnen de farmaceutische industrie moeten onder bepaalde condities worden opgeslagen en voldoen aan de strengste eisen.

Meer informatie
Bouwmaterialen

Voor de groothandel van bouwmaterialen, doe-het-zelfzaken en constructiebedrijven is het efficiënt opslaan van bouwmaterialen vaak een grote uitdaging. Doordat de producten van verschillende afmetingen en gewicht zijn, is het niet mogelijk om één standaard magazijnstelling te gebruiken.

Meer informatie