Skip to main content

Wij streven ernaar om uw geautomatiseerde opslagmachine 24/7 operationeel te houden, zonder onderbrekingen, om gegarandeerde opslag te waarborgen. Dit doen wij door periodiek onderhoud te verrichten. Onze gediplomeerde en gekwalificeerde onderhoudsmedewerkers controleren de machine op eventuele gebreken c.q. beschadigingen.

Een preventief onderhoud, mechanisch en elektrisch, geeft een maximale beschikbaarheid van uw installatie en bestaat uit werkzaamheden welke nodig zijn om de installatie goed en veilig functionerend te houden. De werkzaamheden worden volgens een checklist uitgevoerd.

Bij onderhoud waarschuwen wij de gebruiker wanneer onderdelen onderhevig zijn aan slijtage en aan vervanging toe zijn. Het vervangen van versleten onderdelen zal gebeuren in overleg met de klant en uitsluitend na goedkeuring.

Opslagmachines

We weten hoe belangrijk het is dat een opslagmachine te allen tijde operationeel moet zijn, dus in het ongelukkige geval van een storing, kun je erop vertrouwen dat we deze zo snel mogelijk verhelpen. Ons ondersteuningscentrum reageert onmiddellijk en zal uw problemen oplossen. Een team van gekwalificeerde technici is 24/7 beschikbaar om te helpen de duur van de storing te minimaliseren. 95% van de problemen kunnen op afstand worden opgelost, maar als het probleem tot de resterende 5% behoort, sturen wij zo snel mogelijk een technicus naar de klant toe.

Verrijdbare Stellingen

Als je gebruik maakt van verrijdbare palletstellingen (MOVO) dan is ons doel om je  te helpen de investering te beschermen en de installatie in optimale conditie operationeel te houden, en zo veilig mogelijk.

Onze technici hebben een enorme ervaring en zijn erin getraind service te verlenen en verrijdbare palletstellingen te keuren.

Bij verrijdbare stellingen vragen de elektronische componenten om regelmatige service en om een jaarlijkse inspectie van de Palletstellingen. Op deze manier kunnen wij je de gehele levensduur van de installatie bijstaan, zodat het personeel  zorgeloos hun werk kunnen doen.

Neem a.u.b. contact met ons op om meer te weten te komen over de voordelen van onze service. Bel ons op +31297239437 of vul ons contactformulier in.

Laat je magazijn jaarlijks keuren door BMWT gecertificeerde keurmeester voor een onafhankelijk oordeel. Dit zorgt voor een veilig magazijn en voorkomt onvoorziene reparatiekosten.

Dit zeggen onze klanten

"Door de goede ervaring met de Dexion installatie van 17 jaar geleden, was het voor ons duidelijk dat wij weer betrouwbare verrijdbare palletstellingen van Dexion wilden hebben"
- Anne Bakker, eigenaar.