Skip to main content

RI&E (Risico-Inventarisatie & -Evaluatie)

Gezondheid en veiligheid zijn fundamenteel voor Dexion en als een onderdeel van onze diensten kunnen wij jouw bedrijf helpen met gezondheids-, veiligheids- en milieukwesties.

Voor het creëren van een geschikte werkomgeving die voldoet aan alle juridische wetgevingen, moet gezondheids- en veiligheidsprocedures zijn vastgelegd binnen het bedrijf. Zorg voor de juiste procedures en het zal resulteren in:

  • Vermindering van ongevallen en ziekteverzuim
  • Handhaving van het beschikbare personeel

Voor ons gaat gezondheid en veiligheid echter verder dan alleen de gebruiker te ondersteunen bij het veilige gebruik maken en onderhouden van onze producten. Voor ons gaat het ook om het leveren van een compleet pakket. Wij bieden namelijk ook de volgende diensten aan:

  • Health & safetyMagazijn- en producttrainingen geven aan de eindgebruikers van onze producten betreffende veiligheid;
  • Volledig gedetailleerde inspecties uitvoeren van opslagoplossingen in overeenstemming met de wetgeving;
  • Helpen beoordelen en in kaart brengen van alle risicofactoren;
  • Volledige sterkteberekeningen en documentatie aanbieden;
  • Advies geven over de gezondheids- en veiligheidswetgeving rondom onze producten.


Alle productiebedrijven binnen Gonvarri Material Handling zijn gecertificeerd en hebben een geëngageerd beleid voor kwaliteit, veiligheid en gezondheid en milieu, welke voor onze klanten op aanvraag beschikbaar zijn ter raadpleging.

Zelf het goede voorbeeld geven

Een positieve en gezonde werkomgeving wordt aangemoedigd binnen het Dexion-team en wordt actief ondersteund door het management. Naarmate ons bedrijf blijft evolueren, passen we ook voortdurend onze eigen processen aan en veranderen deze om ervoor te zorgen dat onze eigen gezondheids- en veiligheidsprocedures worden nageleefd.

Laat je magazijn jaarlijks keuren door BMWT gecertificeerde keurmeester voor een onafhankelijk oordeel. Dit zorgt voor een veilig magazijn en voorkomt onvoorziene reparatiekosten.

Wat onze klanten zeggen

‘Wij hebben voor Dexion gekozen omdat we door expertise van de buitendienstmedewerker die bij ons langs kwam snel tot een goed besluit konden komen. De opbouw en verdere afhandeling verliep vlekkeloos dus daar zijn we erg tevreden over'
- Pim Bakker, Logistics Coördinator, Ausnutria Hyproca