Skip to main content

Accessoires magazijnstellingen

Om ervoor te zorgen dat de logistieke processen vlot lopen en de veiligheid van je medewerkers wordt gewaarborgd, is het van cruciaal belang dat je magazijn voldoet aan alle wettelijke eisen.

Onze op maat ontworpen magazijnstellingen en -systemen worden geleverd met een brede selectie aan veiligheids- en beveiligingsaccessoires om je magazijn zo compleet mogelijk in te richten. Of je nu op zoek bent naar extra bescherming voor de staanders en frames, of dat je de palletstellingen en goederen bewaakt tegen de aanrijdschade van heftrucks.

Maar ook onze magazijnstellingen hebben allemaal diverse accessoires beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan vakverdeelschotten voor de legbordstellingen, gaasroosters voor de palletstellingen, afneembare eindpin voor een draagarmstelling en diverse pickopeningen voor de opslagmachines. Door het complete assortiment aan accessoires kunnen we jouw magazijn geschikt maken voor nu én in de toekomst. Op deze manier ben je verzekerd van een volledig functioneel en veilig magazijn.

Welke accessoires heb je nodig?
Selecteer hieronder de juiste magazijnstelling om de accessoires te kiezen die je voor deze magazijnstelling nodig hebt. Weet je niet precies wat je nodig hebt of kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.

Accessoires Palletstellingen

Als je op zoek bent naar palletstellingen voor het magazijn of distributiecentrum die niet standaard zijn, dan kunnen wij jou een op maat gemaakte oplossing bieden.

Meer informatie
Accessoires Legbordstellingen

De legbordcomponenten zijn op verschillende manieren toepasbaar, dit maakt het HI280 systeem zo veelzijdig. Maar ook de vele accessoires die beschikbaar zijn voor de legbordstellingen, zorgen ervoor dat je een maatwerk legbordstelling kunt ontwerpen.

Meer informatie
Accessoires Draagarmstellingen

Voor een veilige, georganiseerde opslag van lange en zware goederen zijn onze op maat gemaakte Draagarmstellingen met bijbehorende accessoires een prima oplossing.

Meer informatie
Accessoires Opslagmachines

Efficiëntie en ruimtebesparing zijn de meest gehoorde redenen voor het aanschaffen van een opslagmachine. Maar wist je dat de opslagmachines ook nog eens efficiënter kunnen worden als je de juiste accessoires gebruikt?

Meer informatie
Locatie aanduiding en markering

Het label systeem bestaan ​​uit informatieborden, gangpadborden, etiketten en etikethouders voor het markeren van de liggers in palletstellingen en de voorkant van de legborden in de legbordstellingen.

Meer informatie
Accessoires Veiligheid

Al onze magazijnstellingen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen voor langdurig gebruik. Wel adviseren wij om aanrijdbescherming te plaatsen om de magazijnstellingen te beschermen tegen schade, maar vooral ook de veiligheid van de medewerkers te waarborgen.

Meer informatie
Accessoires Vloerconstructies

Vloerconstructies zorgen voor een verdubbeling van het vloeroppervlak en de diverse accessoires, zoals trappen, goederenliften en palletopzetplaatsen maken het helemaal af.

Meer informatie