Skip to main content

Dexion (van het oud-Grieks dat ‘Recht’ betekend) is opgericht door Demetrius Comino. Comino onwikkelde de ‘Dexion Slotted-Angle’ (1947). Hiermee maakte de wereld kennis met verstelbare magazijnstelling, de voorloper van de huidige Dexion palletstellingen en legbordstellingen.

Vandaag de dag zijn wij wereldwijd de koploper in logistieke warehouse oplossingen. Sinds januari 2018 maakt Dexion samen met vooraanstaande merken als Constructor, Kasten, Stålteknik en Kredit deel uit van de Gonvarri Handling Group.

Met een totaal van 6 productielocaties in Duitsland, Roemenië, Finland, Zweden en Tsjechië leveren wij wereldwijd op maat gemaakte opslagoplossingen aan onze klanten, van statische tot compleet geautomatiseerde magazijnen.

In Europa werken meer dan 1.300 medewerkers. Naast Europa zijn we ook sterk vertegenwoordigd in grote delen van Afrika, het Midden-Oosten, de VS en Zuid-Amerika met een uitgebreid distributienetwerk. Het maakt dus niet uit waar in de wereld je bent, wij zijn altijd in de buurt.

Eigen testlaboratorium
6 productielocaties
Ethische betrokkenheid
400 klantgerichte medewerkers