Skip to main content

Dexion is een toonaangevende pan-Europese producent en leverancier van hoogwaardige magazijnstellingen, die in heel Europa onder de merken Constructor, Kasten, Stålteknik en Kredit worden verkocht.

Dexion werd oorspronkelijk in Londen opgericht door Demetrius Comino, die vanaf 1940 een revolutie teweegbracht in verstelbare legbordstellingen en andere soorten magazijnstellingen. Klik hier voor meer informatie over onze geschiedenis.

Tegenwoordig variëren onze magazijnstellingen van innovatieve palletstellingen en legbordstellingen tot dynamische magazijnstellingen en opslagmachines. Binnen de Groep hebben we jarenlange ervaring en expertise op het gebied van magazijnstellingen. In samenwerking met onze klanten gebruiken wij deze kennis om de allerbeste magazijnoplossing te leveren.

Wij leveren meer dan alleen magazijnstellingen, wij kunnen een compleet pakket aan diensten aanbieden, waaronder advies, planning en onderhoud, of dit nu voor een magazijn of distributiecentrum is of legbordstellingen voor de retail-, productie- of automotive industrie.

Wat uw opslageisen ook zijn, Dexion kan een enorme bijdrage leveren aan het verbeteren van uw logistieke processen en de efficiëntie van uw magazijn.

Structuur – Landen & Medewerkers

Met een omzet van ongeveer 190 miljoen euro in 2019, meer dan 1200 werknemers en moderne fabrieken die strategisch zijn gevestigd op de belangrijkste markten in Rusland, Roemenië, Finland, Zweden, Tsjechië en Duitsland, zijn wij een toonaangevende producent en leverancier binnen de opslagindustrie.

De Groep heeft een sterke lokale aanwezigheid in heel Europa, evenals een verkoopnetwerk in de rest van de wereld, waaronder Afrika, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika.

Lees meer over de producten en diensten van Dexion. 

Nieuwe generatie draagarmstellingen