Skip to main content

Grote investeringen in de fabriek van Dexion

Grote investeringen in de fabriek van Dexion resulteert in één van de modernste productielocaties binnen Europa.

Dit jaar heeft Dexion enorm geïnvesteerd in moderne apparatuur van topklasse om onze klanten de meest geavanceerde opslagoplossingen te bieden. De nieuwe investeringen stellen ons ook in staat om nog beter op maat gemaakte oplossingen te bieden, zodat wij ook aan gecompliceerde opslagwensen van onze klanten kunnen voldoen.

Safan Darley Buigmachine

Safan DarleyDexion installeerde een state-of-the-art Safan Darley buigmachine in de fabriek in Rasnov. Deze grote en krachtige machine gebruikt een kracht van 400 ton om metalen plaatdelen tot wel 4.200 mm. lang en 8 mm. dik te buigen.

De Safan Darley is een moderne machine, perfect voor het produceren van grote en zware, speciale of standaard opslagoplossingen waarmee Dexion haar bereik in productontwikkeling en speciale oplossingen kan vergroten.

HAAS VF10 Verticaal Bewerkingscentrum

HAAS VF10Het grote en krachtige HAAS VF10 verticale bewerkingscentrum werd geïmporteerd van de bekende in Californië gevestigde fabrikant, HAAS, en vertegenwoordigt een ultramodern model op zijn gebied.

De aankoop van deze nieuwe machine is een verdere stap in de inspanningen van Dexion om haar klanten het beste te bedienen en maakt deel uit van ons strategische investeringsprogramma. Met deze nieuwe freesmachine kan Dexion zijn assortiment verder uitbreiden, de doorlooptijd verkorten en het bedrijf helpen groeien.

Prima Power Platino Fiber Evo Lasersnijmachine

Prima Power Platino Fiber Evo Laser Cutting Machine

De moderne Prima Power Platino Fiber Evo 15030 lasersnijder kan staal snijden tot 20 mm. dik en staalplaten met een afmeting tot 1.500 x 3.000 mm.

Tot nu toe moest Dexion haar lasersnijtaken uitbesteden. Met deze nieuwe investering kunnen wij eigen lasergebaseerde activiteiten uitvoeren en kunnen wij een grotere doorvoer, betere kwaliteitscontrole, aangepaste oplossingen en uiteindelijk betere prijzen bieden voor de specifieke behoeften van onze klant.

Deze nieuwe toevoeging aan de Roemeense productiefaciliteit biedt extra mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten die het beste aansluiten op de behoeften van de klant.

Nieuwe AutoWelder helpt Dexion het beste van twee werelden te bieden

AutoWelderDexion heeft een ultramoderne AutoWelder aangeschaft om snel en gestandaardiseerd de producten en componenten te kunnen lassen.

Deze nieuwe machine werkt naast de bestaande handmatige las-lijnen van Dexion. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om zowel snel, gestandaardiseerd laswerk te leveren voor grote partijen producten met behulp van de AutoWelder, als ook de flexibiliteit om snel kleinere partijen of speciale producten te leveren met behulp van de handmatige las-lijnen.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
 • 14177
  11-5-2024 00:00:00

  Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

  Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
 • 13897
  8-3-2024 00:00:00

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
 • 12546
  31-10-2022 00:00:00

  Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

  Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.