Skip to main content

Nieuwe naam voor Constructor Group AS

In januari 2018 rondde Gonvarri Steel Services de overname van Constructor Group AS af.

Gonvarri Material Handling

Met dit voltrokken feit zal de naam van de Constructor Groep veranderen in Gonvarri Material Handling (GMH). GMH zal in Europa én wereldwijd blijven handelen onder de bekende merken Dexion, Constructor en Kasten.

Het nieuwe eigenaarschap versterkt de groep als een toonaangevende leverancier van magazijnstellingen en material handling magazijnoplossingen door het aanbieden van expertise en middelen voor een stijgende groei en ontwikkeling. Gonvarri Steel Services heeft een hoofdkantoor in Madrid en 36 fabrieken in 17 landen wereldwijd.

In 2017 genereerde Gonvarri een omzet van bijna € 3 miljard. Het is een strategische leider in de staalindustrie en volgens Frank Pohl, CEO van GMH en Managing Director van Dexion GmbH, is het de perfecte partner.

"Ik ben ervan overtuigd dat Gonvarri, met zijn jarenlange ervaring in productie en staalcompetentie evenals zijn wereldwijde aanwezigheid, de ideale nieuwe eigenaar is. Ik kijk ernaar uit om met Gonvarri samen te werken om onze klanten beter van dienst te zijn en om onze goede positie in de markt verder te ontwikkelen. “

Over Gonvarri Material Handling

  • Gonvarri Material Handling bestaat uit Dexion, Constructor en Kasten en is één van Europa’s toonaangevende producent en leverancier van magazijnstellingen.
  • De Gonvarri Material Handling-Groep heeft een sterke en rijke geschiedenis met eeuwenlange gecombineerde kennis, waardoor klanten gebruik kunnen maken van een wereldwijd netwerk van ervaren experts op het gebied van magazijninrichting en opslagoplossingen.
  • Met een wereldwijde aanwezigheid heeft de Groep enkele van 's werelds vooraanstaande merken en beginnende MKB-bedrijven geholpen.
  • GMH streeft er naar om klanten te ondersteunen bij het ontwerp van het magazijn, advies, planning, installatie en service voor hun magazijn.
  • Ga voor meer informatie naar www.gonvarri-mh.com
Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws