Skip to main content

LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

LogiMAT is de vakbeurs met de laatste trends op het gebied van intralogistiek en het grootste netwerkevent in onze branche. De beurs opent haar deuren van 19 - 21 maart 2024 in Stuttgart.

Pull-out units on display at LogiMAT

Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.

We presenteren daar onze efficiënte magazijnsystemen, zoals:

Palletstellingen in diverse uitvoeringen. Compleet met innovatieve accessoires, zoals de uittrekbare units, die tijd en moeite besparen dankzij een snelle en ergonomische bediening.

Mobile pallet racking on display at LogiMAT

De MOVO verrijdbare palletstelling is een slimme, semi-geautomatiseerde oplossing met een hoge opslagdichtheid. Uitgerust met moderne technologie, een energiebesparende verlichting en intelligente sensoren om bijzonder veilig te kunnen werken.

Wij bieden flexibele magazijnsystemen, stellingen met meerdere niveaus, doorrolstellingen en andere dynamische opslagsystemen; wat u ook moet opslaan, wij hebben de juiste oplossing.

Ontdek ons uitgebreide assortiment op de LogiMAT 2024. Ons deskundige Dexion-medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Van planning en installatie tot after sales service en magazijnkeuringen - alles in eigen beheer ! #EfficiencyMatters - Dexion, uw betrouwbare partner voor het magazijn. We zien u graag in Hal 3, Stand 3C35.
Bestel nu uw toegangskaart!

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws