Skip to main content

Dexion opereert inmiddels al meer dan 65 jaar in de Nederlandse markt als producent van magazijnstellingen en magazijninrichting.

Nationaal en Internationaal karakter van de organisatie

Als onderdeel van Gonvarri Material Handling Group kunnen wij op deze wijze ons voordeel opdoen van de research en development van onze internationale productiebedrijven. Deze productiebedrijven zijn verspreid over heel Europa: Constructor, Dexion en Kasten. Het voordeel hiervan is dat alles in 1 hand blijft, waardoor geen wederverkopers/externe adviseurs of andere derde partijen nodig zijn. Daarnaast vormen de verschillende productiebedrijven tezamen een enorme kennisbron, waardoor voor jou de ideale oplossing kan worden gevonden.

Opbouw van de organisatie

De organisatie is gevestigd in Mijdrecht en heeft momenteel 35 medewerkers verdeeld over Project Engineering, Planning, Montage, commerciële buiten- en binnendienst, BMWT-Keur, Administratie en Magazijn.

Dexion doet wat zij belooft!

Vul de eerste 3 cijfers van je postcode in en vindt een adviseur in jouw buurt

Of vul het onderstaande formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

 
 
 
 
 
 
Voornaam*
 
 
Tussenvoegsel
 
 
Achternaam*
 
 
Telefoonnummer*
 
 
Plaats
 
 
 
E-mail*
 
 
Bedrijfsnaam*
 
 
 
Aanvraag
 
 
Door dit formulier in te vullen, ga ik akkoord met de Privacy Policy, Cookie Beleid en het Recht van Betrokkenen. Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonlijke gegevens om en zullen deze gegevens niet aan derden verstrekken. 
 
 
 
Ik ontvang graag nieuwsbrieven van Constructor Dexion Holland BV