Skip to main content

Locatie aanduiding en markering

Een bord- of locatie aanduiding geeft een correcte en snelle identificatie bij het orderpicken, laden van goederen én vormt de basis voor effectieve orderafhandeling binnen een magazijn.

De basis voor effectieve orderafhandeling

Alle magazijnen moeten beschikken over een bord- en locatie aanduiding systeem. Het is de basis voor een effectief orderafhandeling systeem binnen een magazijn; dit systeem geeft een correcte en snelle identificatie bij het orderpicken en het laden van goederen. Een artikelbeheer systeem is vaak gekoppeld aan het label-systeem en geeft informatie en de status van het artikel, maar ook de actuele voorraad en de lopende bestellingen van het artikel. Fouten tijdens het orderverzamelen zijn vaak gerelateerd aan een slechte locatieaanduiding en had eenvoudig kunnen worden voorkomen door een duidelijke en rationele markering van het magazijn, legbord, liggers en gangpaden.

Informatieborden, gangpadborden en etiketten(houders)

Het label systeem bestaan ​​uit informatieborden, gangpadborden, etiketten en etikethouders voor het markeren van de liggers in palletstellingen en de voorkant van de legborden in de legbordstellingen. Letters en cijfers op de etiketten zijn inclusief label bescherming. Etiketten kunnen worden ontworpen met een zelfklevende achterzijde.

Barcode etikettering

Alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en rationele markering van een magazijn. Ons bord- en locatie-aanduiding systemen zijn zo ontworpen dat zij altijd kunnen worden aangepast aan de specificaties van de klant en aan elk individueel magazijnontwerp.

Het bord- en locatie aanduidingsysteem bestaat uit:

  • Etikethouders, zelfklevende of met magnetische tape voor verschillende soorten legborden en liggers uit het Dexion assortiment. (HI170, HI280, P90, Rack83);
  • Gangpadborden, vlak of gebogen ontwerp;
  • Informatieborden;
  • Kaarthouders voor palletframes;
  • Zelfhechtende letters en cijfers;
  • Etiketten met voorgedrukte locatie aanduiding.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met +31297239437.

Barcode labels

Alles wat je nodig hebt voor een effectieve en overzichtelijke indeling van een magazijn. Onze locatie aanduidingen en markeringen zijn ontworpen om te voldoen aan de specificaties van de klant en aan elk individueel magazijnontwerp.