Skip to main content

De insteekstelling, type Rollrack, heeft een honingraatstructuur waar lange goederen, zoals buizen, pijpen, profielen etc. veilig in kunnen worden opgeslagen. 

Niet alleen is de insteekstelling sterk en stabiel door de geometrische honingraatstructuur, er is ook goed nagedacht over het voorkomen van beschadigingen aan de goederen.

Veilig opslaan in een insteekstelling

Doordat de lange producten aan de voorzijde van de insteekstelling worden gestoken, zijn deze snel herkenbaar en is er optimale toegankelijkheid tot de goederen. De lange goederen worden in beugels gehangen welke vervolgens op rollen over de geleiders worden geschoven. Op deze manier schuift het materiaal niet over de dwarsbalken van de insteekstelling. Hierdoor én door de toegang aan de voorzijde van de insteekstelling worden beschadigingen aan het langgoed voorkomen.

Insteekstelling: veel picklocaties op beperkt vloeroppervlak

De goederen worden op de kopse zijde van de insteekstelling in- en uitgenomen, waardoor er veel grijplocaties ontstaan op een relatief klein vloeroppervlak. Hierdoor worden de looptijden verkort en dus ook de orderpicktijden.

Voor meer informatie over de insteekstelling, kun je het contactformulier invullen of te bellen met 0297-23 94 00. Wij helpen je graag.

Insteekstellingen standaard afmetingen:
Sectiediepte: 2.350, 3.500 en 4.650 mm.
Hoogte: 2.200 mm.
Belasting: tot 1.500 kg / per vak.
Belasting per sectie: tot 9.000 kg.
Vak afmetingen: 200 x 180, 300 x 280, 400 x 380 en 500 x 480 mm.