Skip to main content

Kunststof magazijnbakken zijn handig wanneer je kleine onderdelen of goederen overzichtelijk wilt opslaan in legbordstellingen.

Magazijnbakken voor opslag

Wanneer je kleine onderdelen, zoals bouten en moeren in het magazijn opslaat, kun je deze onderdelen het beste opslaan in kunststof magazijnbakken. Op deze manier blijven de juiste producten in de juiste magazijnbakken gesorteerd. De magazijnbakken kunnen worden voorzien van een etiket met daarop het artikelnummer of de barcode.

Vele mogelijkheden met magazijnbakken

De kunststof magazijnbakken kunnen op diverse manieren worden gebruikt. Ze kunnen op elkaar worden gestapeld of aan een perfopaneel worden bevestigd boven een werkbank. Maar de meest gebruikte manier is de magazijnbakken plaatsen in een legbordstelling.

Orderpicken met magazijnbakken

De magazijnbakken worden niet alleen gebruikt voor opslag, maar kunnen ook worden gebruikt tijdens het orders picken. De diverse kleine artikelen worden dan verzameld in de magazijnbakken om verzonden te worden.

Electrolux ribbelbak

De Electrolux ribbelbak. Deze bakken kunnen in elkaar worden gestapeld (nestbaar) en eventueel worden voorzien van tussenschotjes, waardoor er meerder opslagcompartimenten ontstaan in één magazijnbak.

Meer informatie over de diverse modellen, afmetingen en kleuren kun je vinden bij de specificaties op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over de diverse modellen, dan kun je ons contactformulier invullen of bellen met onze verkoopafdeling: 0297-23 94 00. 

Dexion Ribbelbak
Voor opslag van kleine onderdelen zijn de plastic bakken van Dexion, met een ribbelbodem, uitermate geschikt. De bakken zijn verkrijgbaar in de maten:
- 117 x 300/400/500 mm;
- 235 x 300/400/500 mm.
De bakken kunnen ook worden voorzien van verschillende verdeelschotjes.

Perfopanelen
Perfopanelen zijn 457 mm. breed en verkrijgbaar in vier verschillende lengtes variërend van 457 mm. tot 1.828 mm.

Haken
Er zijn haken verkrijgbaar voor het ophangen van Maxi bins aan een perfopaneel. Dit zijn enkel- of dubbeltandige haken met een lengte van 75 mm. tot 250 mm.:

  • 150 mm dubbeltandige haak
  • 150 mm enkeltandige haak
  • 75 mm hoepelhaak
  • 150 mm lang insteekeinde
  • 250 mm lang insteekeinde