Skip to main content

Gonvarri Material Handling sluit zich aan bij de wereldwijde campagne voor verticale landbouw

We zijn trots om aan te kondigen dat we lid zijn geworden van de Association for Vertical Farming (AVF), een toonaangevende wereldwijde non-profitorganisatie die internationale uitwisseling en samenwerking mogelijk maakt met als doel de ontwikkeling van de indoor / verticale farming-industrie te versnellen.

Aangezien de wereldbevolking tegen 2050 naar verwachting 9,7 miljard mensen zal overschrijden, heeft de vereniging een cruciale rol te spelen bij het bevorderen van wetenschap en onderzoek naar verticale landbouw. Het beheert ook onderwijs- en liefdadigheidsprogramma's om een bredere adoptie te stimuleren.

Als lid van AVF zullen we deel uitmaken van de beweging om de acceptatie van verticale landbouwmethoden aan te moedigen, zoals hydrocultuur en aquaponics, die binnenruimten gebruiken - zoals magazijnen - om gewassen te telen op een verticaal schappen systeem, zonder aarde.

AVFVerticale landbouw biedt ecologische en economische voordelen. Het maximaliseert het gebruik van kleine gebieden, vereist minder middelen om te opereren (zoals water) en is niet weersafhankelijk en levert daarom het hele jaar door gewassen op.

Bij Gonvarri Material Handling zijn we wereldleiders in de productie en levering van opslagproducten en oplossingen, en bij uitstek geschikt om de groei van de verticale landbouwsector te ondersteunen.

Met productiefaciliteiten strategisch gelegen in de belangrijkste markten van Rusland, Roemenië, Finland, Zweden, Tsjechië en Duitsland, maar ook in sommige Azië-Pacific regio's en verkoopkrachten in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië we zijn wereldwijd aanwezig, dus kunnen we samenwerken met AVF in haar projecten wereldwijd.

AVF

“We zijn verheugd lid te zijn geworden van de Association for Vertical Farming en samen met hen te kunnen werken in het belangrijke werk dat ze doen. Verticale landbouw is een duidelijke oplossing voor het probleem hoe de groeiende wereldbevolking kan worden gevoed met beperkte ruimte en middelen" volgens Sergio Rodriguez Cuesta, CEO van Gonvarri Material Handling.

“Onze ethos draait helemaal om het optimaal benutten van opslagruimte door middel van onze innovatieve opslagoplossingen. Daarom geloven we dat we echt waarde kunnen toevoegen aan het werk dat AVF doet en kijken we ernaar uit om samen aan onze eerste projecten samen te werken.”

Momenteel is er ongeveer 74 hectare operationeel in verticale landbouw in de wereld. Hiermee draagt het slechts voor een klein deel bij aan de landbouwsector in de wereld, maar er is enorm veel ruimte om dit uit te breiden.

AVFPartnerschappen zoals de onze met AVF zullen het profiel van verticale landbouw helpen versterken en de adoptie ervan aanmoedigen, evenals onderzoek naar nieuwe en innovatieve methoden ondersteunen.

"AVF is verheugd om een bedrijf als Gonvarri Material aan boord te krijgen, dat zo'n brede ervaring heeft met opslagoplossingen. Ze zullen de kennis en samenwerking die we bieden voor het multidisciplinaire veld van Vertical Farming duidelijk versterken." - Christine Zimmermann-Loessl, voorzitter AVF

Meer informatie over de Vereniging voor de Association for Vertical Farming vindt u hier. Neem contact met ons op om met Gonvarri Material Handling te praten over onze opslagproducten en oplossingen.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
 • 14177
  11-5-2024 00:00:00

  Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

  Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
 • 13897
  8-3-2024 00:00:00

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
 • 12546
  31-10-2022 00:00:00

  Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

  Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.