Skip to main content

Dexion krijgt het weer voor elkaar op LogiMAT 2019

Voor het derde jaar op rij werden records verbroken op de Dexion-stand tijdens LogiMAT, de internationale handelsbeurs voor intra logistieke oplossingen en procesbeheer die wordt gehouden in Stuttgart, Duitsland. Nu, in zijn 17e jaar, trok het evenement meer dan 60.000 professionals uit de hele wereld, een stijging van 11% ten opzichte van het voorgaande jaar, met een aanzienlijk aantal op weg naar de Dexion-stand.

LogiMAT Post Event Article"Het Dexion-team sprak in de loop van de drie dagen met meer bezoekers dan ooit, waardoor een aantal vaste toezeggingen en aanbestedingen voor bestellingen werden vastgelegd. Het team geniet altijd van exposeren op LogiMAT omdat het ons de mogelijkheid biedt om onze producten te laten zien aan mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in het vinden van oplossingen. Het is een plek waar we tijd kunnen doorbrengen met het ontmoeten van oude klanten en het smeden van nieuwe relaties. De ruimte stelt ons in staat om echt trots te zijn om te kunnen aantonen hoe elk product zou kunnen werken voor klanten in verschillende industrieën. ", aldus Dagmar Brovot, Marketing Manager, Dexion GmbH, Laubach, Duitsland.

Het bereik uitbreiden

De omvang, schaal en het bereik van LogiMAT zijn in de loop van de jaren aanzienlijk toegenomen. Het heeft nu een totaal van 1624 exposanten uit 42 verschillende landen, waaronder 250 bedrijven die voor de eerste keer exposeren. Ongeveer 90 exposanten kwamen uit Australië, Canada, China, India, Japan, Korea, Nieuw-Zeeland, Taiwan en de Verenigde Staten – twee derde van hen alleen uit China en Taiwan.

LogiMAT Post Event Article

Uit de bezoekersanalyse, samengesteld door het Zwitserse onafhankelijke marktonderzoeksinstituut van Wissler & Partner, bleek dat 42,7% van de professionals in de industrie die LogiMAT 2019 bijwoonde, specifieke investeringsplannen had.

"Mensen komen naar LogiMAT omdat ze zaken willen doen. Het feit dat we in drie dagen meer dan 250 leads hebben behaald, bewijst dat het een evenement is dat niet alleen grote aantallen maar ook kwalitatief hoogwaardige bezoekers trekt. Hoeveel succesvoller kan een beurzenprogramma zijn? Voor ons groeit de waarde van LogiMAT elk jaar. Er is geen alternatief voor LogiMAT in Stuttgart binnen Europa en onze branche. Het is een MUST om hier te zijn, "besloot Dagmar.

De 18e LogiMAT keert terug naar Stuttgart van 10 tot 12 maart 2020.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
 • 14177
  11-5-2024 00:00:00

  Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

  Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
 • 13897
  8-3-2024 00:00:00

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
 • 12546
  31-10-2022 00:00:00

  Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

  Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.