Skip to main content

Laboratorium Ausnutria Hyproca ingericht met verrijdbare legbordstellingen

Ausnutria Hyproca, producent van flesvoeding op basis van geitenmelk en biologische koemelk, heeft haar laboratorium in Lelystad ingericht met verrijdbare legbordstellingen van Dexion.

Om de hoogstaande kwaliteit van haar producten te waarborgen moeten er continue samples getest worden. De producten moeten voldoen aan de hoge standaarden voor voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne. Dit gebeurt in het laboratorium in Lelystad.

Verrijdbare legbordstellingen Ausnutria

Door de beperkte ruimte in het laboratorium, moest er een efficiënte oplossing komen voor de opslag van de samples. Dexion had een zeer goede oplossing, namelijk verrijdbare legbordstellingen. Doordat er maar 1 gangpad nodig is, wordt de opslagdichtheid groter en kunnen de samples overzichtelijk worden opgeslagen.

Lees meer over de verrijdbare legbordstellingen bij Ausnutria Hyproca.

Heeft u meer opslagcapaciteit nodig, maar is een uitbreiding van het vloeroppervlak niet mogelijk? Wellicht zijn verrijdbare legbordstellingen ook voor u de beste oplossing. Neem voor advies contact met ons op via het contactformulier of bel met 0297-23 94 00. 

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
 • 14177
  11-5-2024 00:00:00

  Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

  Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
 • 13897
  8-3-2024 00:00:00

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
 • 12546
  31-10-2022 00:00:00

  Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

  Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.