Skip to main content

Laboratorium Ausnutria Hyproca ingericht met verrijdbare legbordstellingen

Ausnutria Hyproca, producent van flesvoeding op basis van geitenmelk en biologische koemelk, heeft haar laboratorium in Lelystad ingericht met verrijdbare legbordstellingen van Dexion.

Om de hoogstaande kwaliteit van haar producten te waarborgen moeten er continue samples getest worden. De producten moeten voldoen aan de hoge standaarden voor voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne. Dit gebeurt in het laboratorium in Lelystad.

Verrijdbare legbordstellingen Ausnutria

Door de beperkte ruimte in het laboratorium, moest er een efficiënte oplossing komen voor de opslag van de samples. Dexion had een zeer goede oplossing, namelijk verrijdbare legbordstellingen. Doordat er maar 1 gangpad nodig is, wordt de opslagdichtheid groter en kunnen de samples overzichtelijk worden opgeslagen.

Lees meer over de verrijdbare legbordstellingen bij Ausnutria Hyproca.

Heeft u meer opslagcapaciteit nodig, maar is een uitbreiding van het vloeroppervlak niet mogelijk? Wellicht zijn verrijdbare legbordstellingen ook voor u de beste oplossing. Neem voor advies contact met ons op via het contactformulier of bel met 0297-23 94 00. 

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws