Skip to main content

Efficiënte opslag voor laboratorium Ausnutria met verrijdbare legbordstellingen van Dexion

Ausnutria Hyproca Analytics B.V., Lelystad

Referentie

Bedrijfsnaam: Ausnutria Hyproca Analaytics B.V.
Plaats: Lelystad  
Producten geleverd: Verrijdbare legbordstellingen

Verrijdbare legbordstellingen voor AusnutriaEfficiënte opslag voor samples

Om de kwaliteit van haar producten te waarborgen, moeten er continue samples getest worden. De producten moeten voldoen aan de hoge standaarden voor voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne. Dit gebeurt in een laboratorium in Lelystad. De ruimte in Lelystad is beperkt, dus moest er een efficiënte oplossing komen voor de opslag van de samples.


Samples opgeslagen in verrijdbare legbordstellingen

Verrijdbare legbordstellingen in het lab

Dexion kwam met ver­rijdbare legbordstellingen als meest geschikte oplossing. Op de legborden kunnen de samples overzichtelijk worden opgeslagen en kon de be­schikbare ruimte zo goed mogelijk worden benut, omdat er bij verrijdbare legbordstellingen maar 1 gangpad nodig is. Uiteindelijk leverde dit 5 rijen verrijdbare legbordstellingen op van 6 meter lang en 400 mm diep. En dit allemaal op een vloeroppervlakte van 17 m2.

'Wij hebben voor Dexion gekozen omdat we door expertise van de buitendienstmedewerker die bij ons langs kwam snel tot een goed besluit konden komen. De opbouw en verdere afhandeling verliep vlekkeloos dus daar zijn we erg tevreden over', Pim Bakker - Logistics Coördinator Ausnutria.

Rails verwerkt in vloer

Ausnutria Hyproca

Ausnutria uit Heerenveen is producent van flesvoeding, op basis van zowel geitenmelk als biologische koemelk. Ook produceert Ausnutria zuivel-ingredienten en geitenmelkproducten. Binnen de zuivelmarkt is Ausnutria een bekende internationale speler en staat zij bekend om de hoogstaande kwaliteit van haar producten.

Download het referentieblad van Ausnutria Hyproca.