Skip to main content

Dexion richt laatste hal Tielbeke in

Tielbeke, een full service logistiek dienstverlener, gaat haar laatste lege magazijnhal in Zwolle wederom inrichten met palletstellingen van Dexion.

Binnenkort wordt ook de laatste hal in het magazijn (25.000m2 met een vrije hoogte van 12,5 meter) van Tielbeke Warehousing ingericht. Dexion heeft in de loop der jaren vijf hallen van Tielbeke mogen inrichten met palletstellingen en doos doorrolstellingen. Nu is de laatste vrije hal aan de beurt.

Tielbeke biedt logistieke oplossingen voor haar klanten in food en FMCG. Door zeer uitgebreide en flexibele servicemogelijkheden, ontzorgt Tielbeke haar klanten in ieder logistiek detail in het proces van transport en opslag tot aan de levering aan de (eind)gebruiker. Dagelijks bevinden zich 230 wagens op de wegen binnen de Benelux.

De food- en retailmarkt stelt hoogstaande eisen aan de hygiëne en veiligheid in het magazijn. Dexion heeft ruime ervaring met de instanties wanneer het aankomt op audits en veiligheidsvoorschriften. Daarin is Dexion altijd een uitstekende partner geweest voor Tielbeke. De zware pallets en big bags worden opgeslagen op Dexion palletstellingen, voorzien van stijlbescherming en waar nodig doorval beveiliging. Uiteindelijk zal de hal een opslagcapaciteit bereiken van 3.320 (euro)palletplaatsen waardoor het totaal aan (euro)palletplaatsen op 17.500 zal uitkomen.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws