Skip to main content

HIT Trading B.V. schaft Pallet Shuttle Systeem aan

Door in het bestaande magazijn van HIT Trading B.V. een pallet shuttle systeem te plaatsen, kon de groeiende voorraad efficiënt worden opgelagen en was een uitbreiding van het magazijn niet nodig.

Opslagcapaciteit verhogen

HIT Trading B.V., importeur en exporteur van ruim 5.000 verschillende artikelen, merkte dat er niet voldoende ruimte meer was voor de steeds groter wordende voorraad. De voorraad paste niet meer in de huidige magazijnstellingen en dit moest opgelost worden. Een mogelijkheid was het pand uit te breiden, maar dit was wel een grote stap om te nemen.

Pallet Shuttle Systeem

Via via kreeg HIT Trading B.V. een tip dat het Pallet Shuttle systeem van Dexion voor shuttle stellingen van Dexioneen zeer efficiënte opslag van goederen zorgde. Bij een Pallet Shuttle systeem worden pallets achter elkaar in stellingen opgeslagen en met een shuttle (een batterij aangedreven palletwagen) naar voren of naar achteren in de stelling gebracht.

HIT Trading B.V. besloot Dexion uit te nodigen om een mooi voorstel te maken voor de nog lege hoek in het magazijn. Dit resulteerde in een nette en efficiënte manier van opslag voor de groeiende voorraad. Hierdoor is een uitbreiding van het pand voorlopig van de baan.

Lees meer over het Pallet Shuttle Systeem bij HIT Trading B.V.

Denkt u dat het Pallet Shuttle Systeem interessant is voor uw magazijn? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Dit kan via het contactformulier of door te bellen met 0297-23 94 00.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
 • 14177
  11-5-2024 00:00:00

  Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

  Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
 • 13897
  8-3-2024 00:00:00

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
 • 12546
  31-10-2022 00:00:00

  Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

  Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.