Skip to main content

Klantinformatie over COVID-19 impact

COVID-19

De verspreiding van het nieuwe coronavirus, COVID-19, wordt wereldwijd gevoeld in het bedrijfsleven op manieren die moeilijk te modelleren en te beoordelen zijn.

We houden de huidige situatie dagelijks nauwlettend in de gaten wat betreft de impact ervan op de toeleveringsketen, om ervoor te zorgen dat de operaties op een veilige en tijdige manier worden uitgevoerd.

Dexion controleert en volgt alle richtlijnen die zijn opgesteld door de regeringen van de landen waarin we actief zijn, of het nu gaat om algemene hygiëne of om reisbeperkingen.

Als gevolg hiervan blijven we ons inzetten om onze werknemers én klanten veilig te houden en te ondersteunen.

Momenteel ervaren we geen grote beperkingen in onze fabrieken die van invloed kunnen zijn op ons vermogen om onze producten en / of complete installaties naar onze klanten te verzenden.

Deze informatie zal regelmatig en op korte termijn worden bijgewerkt als we op de hoogte zijn van een wijziging die onze normale werking kan beïnvloeden.

Als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Roy Nas
Managing Director
Constructor Dexion Holland BV

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
 • 14177
  11-5-2024 00:00:00

  Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

  Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
 • 13897
  8-3-2024 00:00:00

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
 • 12546
  31-10-2022 00:00:00

  Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

  Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.