Skip to main content

1.000.000 kg kaas opgeslagen in P90 palletstellingen

Het nieuwe magazijn van Kaasveredeling Kruijt uit Zegveld is ingericht met palletstellingen en push-back stellingen van Dexion, voor de opslag van 1.000.000 kilo kaas.

Palletstellingen voor kaasopslag

Door de enorme groei besloot Kruijt een nieuw magazijn met goederenontvangst met een totale oppervlakte van 5.000 m2 te bouwen. Kruijt kreeg een tip om contact op te nemen Dexion en na een uitgebreide inventarisatie, adviseerde Dexion om het magazijn in te richten met palletstellingen.

Kaasopslag van Kruijt op palletstellingen van DexionDe palletstellingen zijn sterk genoeg voor de opslag van de zware hoeveelheden kaas en ook uitstekend te installeren in koelcellen waar Kruijt de goederen en eindproducten in opslaat. Door de verzinkte uivoering ontstaat er geen corrosie en zijn de palletstellingen ook nog eens makkelijk schoon te maken.

Ook heeft Dexion pushback stellingen met rollen geleverd. Dit bleek voor het stuk beschikbare vloeroppervlak de meest geschikte stelling om zoveel mogelijk opslagcapaciteit te verkrijgen.

Lees meer over het gehele project van Kaasveredeling Kruijt uit Zegveld.

Denkt u dat palletstellingen hét antwoord zijn voor uw goederenopslag? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen met 0297-23 94 00. 

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws