Skip to main content

Dexion laat state-of-the-art opslagoplossingen zien op LogiMAT 2020

Dexion zal haar nieuwste innovaties in opslagoplossingen onthullen op de belangrijkste internationale handelsbeurs, LogiMAT 2020.

LogiMAT2020LogiMAT is dé grootste jaarlijkse internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen en procesbeheer in Europa. Dit jaar wordt deze gehouden in Stuttgart, van 10 tot 12 maart. De laatste hand wordt gelegd aan onze beursstand, die zich bevindt in hal 5, stand A61.

Op onze stand presenteert het Dexion-team onze diverse en uiteenlopende opslagconcepten, van standaard tot op maat gemaakte logistieke oplossingen voor magazijnen.

Het hoogtepunt is onze nieuwe generatie opslagmachines. De plateaulift Tornado UHD, ontworpen met de nieuwste technologie en TCPlus-software, biedt veelzijdigheid: compacte opslag van kleine onderdelen in de kleinste ruimtes en tegelijkertijd veilig, ergonomisch en foutloos orderverzamelen. Het maximaliseert de beschikbare ruimte en is tijdbesparend, waardoor batch-picking op hoog niveau mogelijk is. Bezoekers van onze stand kunnen de nieuwe Tornado UHD live testen.

Logimat 2020We zullen ook onze volledig geautomatiseerde magazijnoplossingen introduceren, die we in samenwerking met Lampe Lagertechnik GmbH hebben gecreëerd. Ontdek meer over de geautomatiseerde opslagoplossingen die we momenteel ontwikkelen. Dit is een interessant en innovatief gebied; ontdek wat de toekomst in petto heeft voor intelligente, geautomatiseerde magazijnoplossingen!

Ook zullen veel van onze populaire en zeer veelzijdige magazijnstellingen worden getoond, zoals onze MOVO verrijdbare palletstellingen, die in veel omgevingen kan worden gebruikt en bestand is tegen temperaturen van -40 °C. MOVO is uitwisselbaar met verschillende soorten palletstellingen en een zeer veelzijdige en flexibele aanvulling voor elk magazijn.

Bezoekers van onze stand kunnen ook onze nieuwe en ergonomische Pull-Out Units bekijken. Onze P90 palletstellingen worden getoond in diverse configuraties; aanpasbaar naar de wensen van de klant en afgestemd op het logistiek proces, veilig en ergonomisch orderpicken met een hoge opslagdichtheid.

Logimat 2020Bij Dexion blinken we uit in het ontwerpen van innovatieve magazijnstellingen en -systemen. Onze systemen bieden flexibiliteit, kunnen dynamisch of statisch zijn, zijn aanpasbaar en uitbreidbaar voor procesoptimalisatie en brengen kostenefficiëntie in de interne logistieke processen.

Onze magazijnstellingen stemmen wij af op de interne processen en faciliteiten van onze klanten.

Nieuwsgierig geworden naar wat LogiMAT 2020 en Dexion kunnen bieden? We kijken ernaar uit om je op de LogiMat 2020 te zien. LogiMAT 2020-tickets zijn te bestellen via logimat2020@dexion.de en hier kun je meer informatie vinden over LogiMAT 2020.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
 • 14177
  11-5-2024 00:00:00

  Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

  Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
 • 13897
  8-3-2024 00:00:00

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
 • 12546
  31-10-2022 00:00:00

  Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

  Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.