Skip to main content

DEXION LIVE BIJ LOGIMAT 2019!

In het 17e jaar is LogiMAT de eerste keuze geworden voor beslissers en leidinggevenden binnen de logistiek. Logimat brengt het grote en het goede samen van alle aspecten van logistiek - van inkoop tot productie en leveringen.

Dit jaar belooft het de bezoekers een nog uitgebreider aanbod te bieden dan ooit tevoren. Dit komt omdat het de mogelijkheid biedt voor bezoekers om face-to-face te praten met experts in de diverse hallen. Ook kunnen bezoekers handelsforums bijwonen om uit de eerste hand te horen van toonaangevende experts uit de sector over belangrijke thema's en de nieuwste trends in logistiek. Ook zijn er live demonstraties en innovaties van producten te zien.

Het Dexion-team kijkt altijd uit naar hun tijd op LogiMAT. Het is de eerste grote beurs van het jaar en is een vaste favoriet geworden voor zowel exposanten als bezoekers vanwege de combinatie van live demonstraties, een goede standindeling en een professionele maar toch ontspannen omgeving waar het een genot is om zaken te doen.

"We hebben altijd een geweldige tijd gehad op LogiMAT", aldus Dagmar Brovot, Marketing en Communicatie voor Dexion in Duitsland. "We hebben hier een aantal jaren gestaan en vele bezoekers keren jaar in jaar uit terug naar ons om te zien wat er nieuw is en om oplossingen te vinden voor hun eigen activiteiten. Het is goed om ze bij te praten en natuurlijk om onze producten bij nieuwe mensen te introduceren. De live demonstraties zijn erg populair gebleken, dus tijdens het evenement van dit jaar presenteren we een aantal van onze meest innovatieve producten, waaronder MOVO, onze verrijdbare palletstelling, ons Pallet Shuttle Systeem dat orderpicken optimaliseert en de indrukwekkende en compacte TORNADO plateaulift voor opslag van kleine onderdelen. "

Kijk zelf maar

Bezoekers van de beurs kunnen ons team ontmoeten en meer te weten te komen over de innovatieve stellingoplossingen op de Dexion-stand in Hal 5, standnummer A61.

LogiMAT 2019

Evenement: 17de Internationale vakbeurs voor Intralogistieke oplossingen en Proces Management.
Plaats: Stuttgart, Duitsland
Beurs: Stuttgart Trade Fair Centre
Datum: 19-21 Februari 2019 I 9.00 – 17.00 uur
Stand: Hal 5, nummer A61

Bestel je tickets op hier: https://www.logimat-messe.de/en/fair/tickets 

Over LogiMAT 2019

LogiMAT 2019, de 17e internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen en procesmanagement, is 's werelds grootste intralogistieke vakbeurs. Het biedt een uitgebreid overzicht van alles wat met de intralogistieke industrie te maken heeft, van inkoop tot productie tot verzending. Internationale exposanten komen vroeg in het jaar bijeen om innovatieve technologieën, producten, systemen en oplossingen te presenteren voor het stroomlijnen van activiteiten, het optimaliseren van processen en het verlagen van de kosten in de interne logistiek van een bedrijf.

Zie voor meer informatie over het evenement www.logimat-messe.de

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws