Skip to main content

Om ervoor te zorgen dat onze producten ten alle tijden sterk en duurzaam blijven voor onze vele klanten, worden de producten getest in elk stadium van het proces - van het prototype ontwerp van de profielen en de materialen die worden gebruikt voor het modelleren en berekenen voor de specifieke installatie

Test LabHet testen wordt uitgevoerd in ons eigen kwaliteitscontrolecentrum. Onze hoogopgeleide ingenieurs en R&D-specialisten voeren de tests uit op bestaande en nieuwe producten die in Europa worden geproduceerd. Het testen doen zij met behulp van een combinatie van state-of-the-art technologie en strenge kwaliteitscontroles.

Dit zorgt ervoor dat de magazijnstellingen en componenten van Dexion standaard kwalitatief hoogwaardig en veilig zijn en voldoen aan genormeerde Europese regelgeving.

Het test laboratorium van Dexion biedt de volgende tests:

  • Treksterkte test
  • Buigsterkte test
  • Druksterkte test
  • Schuiftest
  • Testen van de verbindingen

Specifieke tests worden uitgevoerd op alle onderdelen en componenten die zorgen voor de totale opslagoplossing, inclusief frames, liggers, klauwen en vloerverbindingen.

Test LabEuropese Regelgeving

Naast de eigen strikte kwaliteitscontroleprocedures van Dexion worden alle magazijnstellingen en onderdelen van Dexion getest volgens de EN15512 normen. EN15512 is opgesteld voor flexibele palletstelling systemen en is in 2009 goedgekeurd door de CEN, het Europees Comité voor Normalisatie.

Test laboratorium - Ons eigen kwaliteitscontrole centrum

In Europa hebben wij ons eigen kwaliteitscontrole centrum waar eindeloze testen worden gedaan op alle componenten van ons complete aanbod aan magazijnstellingen. Op deze manier kunnen wij verzekeren dat de veiligheid gewaarborgd blijft en dat de controles worden uitgevoerd conform de Europese norm EN15512.