Skip to main content

Dexion verlegt haar grenzen al sinds de dag dat oprichter Demetrius Comino zichzelf de vraag stelde: hoe kun je magazijnstellingen maken die snel kunnen worden opgezet en afgebroken én worden hergebruikt? Zijn antwoord was Slotted Angle.

Maar Comino hield daar niet op. Hij bracht een groep gelijkgestemde mensen samen onder de naam Dexion en hij en zijn team gingen verder met hun innovatieve manier van denken.

Ze ontwikkelden de eerste versies van palletstellingen die vandaag de basis vormen van de vele producten die u op deze website kunt vinden. De opvolgers gingen door met het uitbreiden van de mogelijkheden met extra componenten zoals verrijdbare palletstellingen, mezzanine vloeren en opslagmachines binnen hun bedrijf.

Het leveren van producten is slechts een aspect van het bedrijf. Onze producten worden bij meerdere dingen toegepast, zoals bij de bouw van het Olympische stadion tot het bouwen van ‘Dexiongrad’ om de aardbeving hulp in Joegoslavië te ondersteunen. Innovatief denken wordt dus ook toegepast op het uitgebreide aanbod aan service dat wij aanbieden.

Investering in R&D, testen en een vooruitstrevende denkwijze betekent dat onze producten en diensten voortdurend evolueren om de veranderingen binnen de logistiek bij te houden.

Zoals je kunt lezen in onze whitepaper Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa? werken wij al aan de volgende innovatie.