Skip to main content

Bakker blijft trouw aan Dexion inrijstellingen

Handelsonderneming Bakker uit Nieuw-Vennep is jarenlang klant van Dexion. In het verleden maakte zij gebruik van inrijstellingen van Dexion. Toen werd besloten om een nieuw bedrijf op te richten, twijfelde Bakker geen moment, het nieuwe pand moest ook worden ingericht met inrijstellingen van Dexion.

De familie Bakker is een echte ondernemersfamilie. De heer Lex Bakker, directeur van Handelsonderneming Bakker, was eerst eigenaar van een ander bedrijf wat schoonmaakartikelen produceerde en waar de artikelen ook gevuld werden. Hij besloot het bedrijf te verkopen, om 2 jaar later opnieuw een bedrijf te starten in hetzelfde segment.

InrijstellingenInrijstellingen voor schoonmaakartikelen Bakker

Doordat de heer Bakker al jarenlang met de inrijstellingen van Dexion heeft gewerkt, was het een uitgemaakte zaak dat hij de inrijstellingen ook in zijn nieuwe pand wilde hebben. Het voordeel van inrijstellingen is natuurlijk dat de stellingen tegen een muur kunnen worden geplaatst. Schoonmaakmiddelen zijn niet onderhevig aan een houdbaarheidsdatum, dus dan is de LiFo opslagmethode zeer geschikt.

In het nieuwe pand in Nieuw-Vennep worden ook de artikelen gevuld met chemische vloeistoffen. Hierdoor is het noodzakelijk om veiligheidsmaatregelen te treffen in het pand.

Speciale vloerankers

De vloer van het pand is een vloeistofdichte vloer, dit voorkomt dat de chemische vloeistoffen in de vloer kunnen doordringen. De vloerankers van de inrijstellingen hebben speciale rubbermatjes en voetplaten, ook dit voorkomt dat vloeistoffen als chloor/bleek in de vloer gaan lopen. Op elk niveau zijn palletstops geplaatst en op de vloer hoekprofielen, dit allemaal om doorschuiven van pallets te voorkomen. En tenslotte zijn de inrijstellingen voorzien van aanrijdbescherming, met als resultaat een veilige werkomgeving! 

Lees hier het gehele project over Handelsonderneming Bakker.

Ook interesse in inrijstellingen? Neem dan contact op met onze experts door middel van het contactformulier of bel met 0297-23 94 00. Wij geven graag advies!

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws