Skip to main content

Schoonmaakmiddelen Handelsonderneming Bakker worden al jarenlang opgeslagen op inrijstellingen van Dexion

 

Handelsonderneming Bakker, Nieuw-Vennep

Referentie

Bedrijfsnaam: Handelsonderneming Bakker
Plaats: Nieuw-Vennep 
Producten geleverd: Inrijstellingen en palletstellingen

Drive-in RackingJarenlange ervaring met Dexion magazijnstellingen

Het ondernemersbloed bij de familie Bakker gaat al jaren terug. Vroeger verkocht opa schoonmaakartikelen met paard en wagen. In de loop der jaren is het bedrijf de productie en het vullen van de artikelen zelf gaan doen.
Met het groeien van het bedrijf besloot de firma, destijds Bakker-Havu, het magazijn in te richten met palletstellingen en inrijstellingen van Dexion. Uiteindelijk besloot de familie Bakker om het bedrijf te verkopen.

Inrijstellingen voor nieuwe pand

Toch bleef het ondernemerschap kriebelen en na 2 jaar besloot de heer Bakker weer voor zichzelf te beginnen in hetzelfde segment. Er werd een nieuw pand gebouwd met een aflopende, vloeistofdichte vloer. Daar moest rekening mee worden gehouden met de magazijnstellingen. De vloer moest ook na het vastzetten van de magazijnstellingen vloeistofdicht blijven. Maar ook het verschil in de aflopende vloer moest worden opgevangen.

Drive-in Racking

Door de goede ervaring met de inrijstellingen en palletstellingen van Dexion, werd ook in het nieuwe pand voor deze oplossing gekozen. Tijdens de bouw zijn de inrijstellingen nog in de hoogte aangepast, omdat dit beter uitkwam. 

De inrijstellingen zijn ideaal voor bulkopslag van niet-bederfelijke goederen. Doordat de inrijstellingen tegen de muur worden geplaatst, is er slechts één gangpad nodig voor het vullen en leeghalen van de stellingen.

Om de vloeistofdichtheid van de vloer te behouden, heeft Dexion speciale rubberen matten en voetplaten geleverd en geïnstalleerd om te voorkomen dat bijtende vloeistoffen de vloer onder de afdichting binnendringen en beschadigen.

Er is een gedeelte van het magazijn afsluitbaar gemaakt. Dit gedeelte is voorzien van palletstellingen voor de opslag van chemische vloeistoffen.

Drive-in Racking

Aanrijdbescherming

De inrijstellingen zijn uitgerust met stijlbeschermers, terwijl palletstops en hoekprofielen op elk niveau op de vloer zijn bevestigd, zodat pallets niet van hun plaats kunnen schuiven. 

Geleverd bij Handelsonderneming Bakker:

- Inrijstellingen;
- Palletstellingen.

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Dexion. Ik kan goed communiceren met de vertegenwoordiger, wij begrijpen elkaar. Uiteraard levert Dexion degelijk en sterk materiaal en qua prijs komen wij er ook altijd uit,” aldus directeur Lex Bakker.

Handelsonderneming Bakker

Het bedrijf, gevestigd in Noord-Holland, heeft een ondernemersgeest die al tientallen jaren terug gaat.

Lees het gehele project van Handelsonderneming Bakker.