Skip to main content

Compleet ingericht magazijn voor Terlouw Autogroep

Eind 2016 is de bouw gestart van het nieuwe hightech pand van de Terlouw Autogroep BV uit Arnhem. Terlouw, dealer van het exclusieve Britse topmerk Jaguar Land Rover, gaat verhuizen naar Park15 Business in Oosterhout (GLD). Door de verwachte groei van het automerk, besloot de Terlouw Autogroep een nieuw pand te bouwen, dat voorbereid is op deze groei. Constructor Dexion werd uitgenodigd om een plan te maken voor de gehele inrichting van het magazijn.

Auto-onderdelen opslag op legbordstellingen

Voor de opslag van auto-onderdelen, werd gekozen voor de Dexion legbordstellingen. De accu’s worden opgeslagen in zogenoemde accustellingen. Deze accustellingen zijn legbordstellingen met een stevig roosterlegbord waar lekbakken onder worden geplaatst. Bij een eventueel lekkende accu, wordt de vloeistof veilig opgevangen in de lekbakken.

Legbordstellingen met verdiepingsvloer

De legbordstellingen op de begane grond worden voorzien van een verdiepingsvloer met daarboven ook weer legbordstellingen. Daarnaast komen er op de verdiepingsvloer ook bandenstellingen voor de opslag van winter- en zomerbanden.

Doordat voor alle toepassingen in het magazijn gebruik wordt gemaakt van de componenten van de Dexion legbordstellingen, ontstaat er één geheel. De verzinkte afwerking van de legbordstellingen zorgen voor een strakke en robuuste uitstraling én past prima bij het merk Jaguar Land Rover.

Het magazijn bestaat straks uit 365 meter legbordstellingen, 5 meter accustellingen en 205 meter bandenstellingen. Voldoende capaciteit voor Terlouw om verder te groeien!

Wilt u ook weten welke magazijnstellingen het beste passen in uw Automotive magazijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 0297-23 94 00.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
 • 14177
  11-5-2024 00:00:00

  Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

  Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
 • 13897
  8-3-2024 00:00:00

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
 • 12546
  31-10-2022 00:00:00

  Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

  Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.