Skip to main content

Statische legbordstellingen zijn uitermate geschikt voor het opslaan van kleingoed in een magazijn. De legbordstellingen, type HI280, bieden directe toegang tot de goederen en zijn volledig aanpasbaar aan jouw opslageisen. Met deze legbordstellingen creƫer je een ideale magazijninrichting.

Voor het opslaan van losse artikelen, dozen en ander kleingoed ontwikkelde Dexion een zeer innovatieve statische legbordstelling. Deze legbordstelling is bekend onder de naam HI280 en de opvolger van het succesproduct HI170.

Hoge kwaliteit legbordstelling

De statische legbordstellingen van Dexion zijn robuust en stabiel door de verzinkte uitvoering. De frames en legborden zijn eenvoudig te monteren, omdat er geen bouten en moeren aan te pas komen. Doordat de frames om de 25 mm een inhaking hebben, kunnen legborden eenvoudig en zonder bevestigingsmiddelen op de juiste hoogte worden gemonteerd. Deze verzinkte uitvoering zorgt niet alleen voor stevigheid, maar garandeert ook een duurzaam systeem. Alle legbordstelling componenten zijn permanent beschermd tegen corrosie.

Dexion 's legbordstellingen zijn in diverse afmetingen leverbaar, met verschillende draagvermogens, framehoogtes en legborddieptes. Door dit flexibele ontwerp is het eenvoudig een legbordstelling op maat te maken voor de gewenste opslageisen.

Statische legbordstellingen

Door de legbordstellingen traditioneel toe te passen in een statische opstelling, creëer je een volledig toegankelijk magazijn waarin met meerdere mensen tegelijk kan worden gewerkt; meerdere gangpaden leiden tenslotte naar elke willekeurige legbordstelling. Orderpicken en voorraad aanvullen kunnen continue en tegelijkertijd worden uitgevoerd, waardoor een legbordstelling al gauw toepasbaar is in elk soort magazijn.

Belangrijk is wel de indeling van de legbordstellingen; welke afmetingen hebben de producten, worden de producten opgeslagen in dozen of in kunststof bakken. Moeten waardevolle producten achter slot en grendel en zijn er dus afsluitbare deuren nodig? Allemaal vragen die met de juiste accessoires opgelost kunnen worden. Kijk voor een compleet overzicht op de pagina accessoires voor legbordstellingen.

Voordelen van statische legbordstellingen, type HI280:

  • Compleet verzinkt en daarmee zeer duurzaam (10 jaar garantie);
  • Geen schroeven of bouten en moeren nodig, dus snel en eenvoudig te monteren of te demonteren;
  • Getest, gedimensioneerd en goedgekeurd in overeenstemming met de Europese FEM-normen;
  • Fraai afgewerkt met oog voor details en ergonomie;
  • Uiterst sterk door speciale zetting van profielen en legborden;
  • Zeer stabiel door T-profiel en speciale inhaking legborden;
  • Oneindig te combineren met uitgebreid accessoires programma.


Heb je vragen over de statische legbordstellingen of wil je vrijblijvend advies? Gebruik dan ons contactformulier of neem direct contact op met onze specialisten op telefoonnummer 0297-239400. Wij helpen je graag. 

Legbordstellingen standaard afmetingen
Framediepte: 300 / 400 / 450 / 500 / 600 / 800 / 1.000* mm.
Sectiebreedte: 900 / 1.000 / 1.290 / 1.500* / 1.720* / 2.000* / 2.250* / 2500* mm.
Framehoogte: 1.000 / 1.600 / 2.100 / 2.300 / 2.500 / 3.000 / 4.600 mm. (op aanvraag tot 15.000 mm.)

* Uitsluitend bij Grootvakstellingen.

Legbordcapaciteit
Belastbaarheid (per legbord): 75 - 400 kg. bij een gelijkmatig verdeelde belasting.

Afwerking
De frames en legborden worden standaard vervaardigd van verzinkt staal.