Skip to main content

Legbordstellingen met verdiepingsvloer

Legbordstellingen kunnen eenvoudig worden voorzien van een verdiepingsvloer, met daarbij de mogelijkheid om bovenop de vloer weer legbordstellingen te plaatsen. Dit kan tot wel 6 etages hoog! Op deze manier maak je optimaal gebruik van de beschikbare hoogte van het magazijn, waardoor de opslagcapaciteit aanzienlijk wordt vergroot.

Legbordstellingen met een verdiepingsvloer kunnen tot een bijna onbeperkte hoogte worden opgebouwd. Voordeel ten opzichte van een constructievloer zijn onder andere de kosten van de vloer en het feit dat men geen dure man-up machine hoeft aan te schaffen. Met de legbordstellingen in combinatie met een tussenvloer, is het eenvoudig om via een trap op de volgende etage te komen. Ook is het mogelijk om goederenliften te gebruiken of op elke verdieping een palletopzetplaats te realiseren.

Stabiele verdiepingsvloer

Uniek aan de legbordstellingen met verdiepingsvloer is de stabiliteit en draagkracht ervan. Met een standaard belastbaarheid van 140 kg per legbord kunnen vloeren worden opgebouwd tot ruim 12 meter hoog. Elk legbord maakt de constructie sterker, zodat een toename van het aantal legborden een gelijke toename van de belastbaarheid van de hele verdiepingsvloer meebrengt.

De trappen, balustrades en palletopzetplaatsen zijn ergonomisch en mooi afgewerkt en zorgen voor een hoge veiligheid voor de medewerkers. Verlichting is ook zeer belangrijk wanneer je kiest voor legbordstellingen met verdiepingsvloeren. Er dient voldoende licht aanwezig te zijn om correct en nauwkeurig te kunnen werken, dit kunnen wij ook voor je regelen.

Voordelen van legbordstellingen met verdiepingsvloer:

  • Minder kosten dan een constructievloer;
  • Optimaal gebruik van de beschikbare hoogte van het magazijn;
  • Een sterke constructie met hoge belastbaarheid;
  • Sprinklersystemen en verlichtingsplannen zijn eenvoudig te integreren;
  • Trappen, leuningen en palletopzetplaatsen maken het systeem compleet.

De verdiepingsvloer kan op diverse manieren worden afgewerkt. Het kiezen van de juiste vloer hangt af van verschillende eisen die men heeft. Wij kunnen je ook bijstaan bij het verkrijgen van een eventuele omgevingsvergunning.

Voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen met +31297239437.

Richtlijnen voor legbordstellingen met een verdiepingsvloer:

Hoogte
Hoogte: tot 15.000mm *
*) Een normale installatie bestaat uit twee of drie niveaus met inbegrip van de begane grond. Echter zijn vier verdiepingen ook mogelijk.

Afmetingen
De totale grootte is afhankelijk van de grootte van het magazijn.

Belasting
De belastbaarheid van de bovenste legborden is hetzelfde als de onderste legborden: 75 kg - 400 kg.
Echter dient elke verdiepingsvloer afzonderlijk te worden berekend en gecontroleerd.