Skip to main content

Fenix Outdoor Logistics schaft ergonomische paktafels Dexion aan

Fenix Outdoor Logistics uit Almere, heeft een nieuwe inpakafdeling gecreeërd, welke is ingericht met Dexion paktafels en een conveyorbaan.

Door het aantal toenemende orders, werd de inpakafdeling van Fenix Outdoor te klein en daardoor onoverzichtelijk en inefficiënt. De wens was een ergonomische inpakafdeling met een duidelijke stroomrichting en gedeeltelijke mechanisering.

Paktafels opgebouwd uit legbordstelling ergonomische paktafels voor Fenix Outdoorcomponenten

Na een uitgebreide inventarisatie bood Dexion de oplossing door paktafels te plaatsen die zijn opgebouwd uit legborstelling componenten, type HI280. De frames zijn net zo gebouwd als een legbordstelling en de bovenkant van de paktafels zijn voorzien van een mooi werkblad, met geïntegreerde weegschalen.

Ergonomische werkhoogte paktafels

De paktafels zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens ergonomisch. De verzenddozen worden rechtstreeks op de weegschalen geplaatst en dus ook automatisch gewogen. Door het lagere blad is het vullen van de doos ergonomisch verbeterd, omdat men nu makkelijker artikelen in de doos kan stoppen.

Lees ook hoe tevreden Fenix Outdoor Logistics is met het eindresultaat.

Bent u na het lezen van dit mooie project ook geïnteresseerd in paktafels, al dan niet gecombineerd met conveyorbanen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen met een van onze adviseurs op 0297-23 94 00.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws