Skip to main content

Fenix Outdoor Logistics schaft ergonomische paktafels Dexion aan

Fenix Outdoor Logistics uit Almere, heeft een nieuwe inpakafdeling gecreeërd, welke is ingericht met Dexion paktafels en een conveyorbaan.

Door het aantal toenemende orders, werd de inpakafdeling van Fenix Outdoor te klein en daardoor onoverzichtelijk en inefficiënt. De wens was een ergonomische inpakafdeling met een duidelijke stroomrichting en gedeeltelijke mechanisering.

Paktafels opgebouwd uit legbordstelling ergonomische paktafels voor Fenix Outdoorcomponenten

Na een uitgebreide inventarisatie bood Dexion de oplossing door paktafels te plaatsen die zijn opgebouwd uit legborstelling componenten, type HI280. De frames zijn net zo gebouwd als een legbordstelling en de bovenkant van de paktafels zijn voorzien van een mooi werkblad, met geïntegreerde weegschalen.

Ergonomische werkhoogte paktafels

De paktafels zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens ergonomisch. De verzenddozen worden rechtstreeks op de weegschalen geplaatst en dus ook automatisch gewogen. Door het lagere blad is het vullen van de doos ergonomisch verbeterd, omdat men nu makkelijker artikelen in de doos kan stoppen.

Lees ook hoe tevreden Fenix Outdoor Logistics is met het eindresultaat.

Bent u na het lezen van dit mooie project ook geïnteresseerd in paktafels, al dan niet gecombineerd met conveyorbanen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen met een van onze adviseurs op 0297-23 94 00.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
 • 14177
  11-5-2024 00:00:00

  Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

  Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
 • 13897
  8-3-2024 00:00:00

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.
 • 12546
  31-10-2022 00:00:00

  Het verstelbare opslagsysteem van Dexion wordt 75 jaar

  Het is 75 jaar geleden dat Demetrius Comino, de oprichter van Dexion, experimenteerde met een legbordstelling met sleufgaten. Het werd het eerste verstelbare opslagsysteem in zijn soort. Dit briljante idee van Comino maakte de weg vrij voor het succes van Dexion.