Skip to main content

Husa kiest voor Smalle gangen magazijn van Dexion

Husa Logistics in Veendam is volop bezig met een herinrichting van het bestaande magazijn. In de drie hallen installeert Dexion momenteel een smalle gangenmagazijn, dat op 30.000 m2 plaats biedt aan 43.500 pallets. Met de herinrichting worden zowel de opslagcapaciteit als de efficiency verhoogd, bijvoorbeeld doordat elke pallet individueel toegankelijk is.

Logistiek dienstverlener Husa Logistics legt zich steeds meer toe op warehousing. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in de opslag van voedingsmiddelen en werkt onder meer voor Friesland Campina. De opslagruimten waren al food-grade ingericht, maar de opstelling met smalle gangen past beter bij klanten uit de food sector.

“De nieuwe opzet past uitstekend bij onze ambities, maar de overgang is best groot. In de huidige situatie is het merendeel van de voorraad namelijk niet in stellingen opgeslagen”, geeft operationeel manager Hans Oostmeijer aan. “Dexion gaf echter een prima advies over zowel lay-out als routing. Samen met Crown, dat de trucks levert voor de in- en uitslag, is een doordacht plan aan ons gepresenteerd.”

Het nieuwe magazijn zal in januari 2020 operationeel zijn.

Bron: Logistics Inside

 

Wil je meer weten over een smalle gangen magazijn, laat je dan informeren door onze vertegenwoordigers. Neem contact op via het contactformulier of bel met 0297 23 94 00.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws