Skip to main content

Maximale opslagcapaciteit voor schoenendozen van Emma met Dexion legbordstellingen met overvloering

Referentie

Bedrijfsnaam: EMMA Safety Footwear
Plaats: Bunde
Producten geleverd: Legbordstellingen met verdiepingsvloer

Legbordstellingen met verdiepingsvloer

Emma heeft een bestaand pand gekocht en deze volledig gestript en compleet gerenoveerd. Daarom besloot Emma om het pand in te richten met nieuwe magazijnstellingen en dus niet de oude Dexion magazijnstellingen mee te verhuizen. Dexion heeft 2 voorstellen gemaakt; een legbordstellingen magazijn en een grootvak magazijn.

Legbordstellingen met verdiepingsvloerIdeale legbordstellingafmeting voor maximale opslagcapaciteit

Emma koos voor de legbordstellingen met verdiepingsvloer. Vanwege de liggerlengte van 1.100 mm en de framehoogte van 2.700 mm, is deze legbordstelling niet standaard. Dexion heeft namelijk bij het ontwerp van de legbordstellingen rekening gehouden met de afmetingen van de schoenendozen. Daaruit bleek dat de liggerlengte van 1.100 mm en framehoogte van 2.700 mm de meest geschikte legbordstellingafmetingen zijn voor een maximale opslagcapaciteit. Boven de legbordstellingen is een verdiepingsvloer geplaatst, die inmiddels alweer voor 70% is volgebouwd met legbordstellingen.

Maatwerk tegen een goede prijs

Emma was al bekend met de goede kwaliteit van de Dexion magazijnstellingen. Het op maat gemaakte ontwerp van de legbordstellingen met verdiepingsvloer en de prijs, gaven de doorslag om wederom te kiezen voor Dexion.

Resultaat:

• 370 secties legbordstellingen van 500/600 mm diep, voorzien van 3 legborden per sectie

Emma Safety Footwear: kwaliteit in veiligheidsschoenen

Emma ontwerpt en produceert veiligheidsschoenen voor 9 geselecteerde industrieën. Daarnaast biedt Emma een business lijn waarbij zij ook handgemaakte designschoenen aanbieden. Iedere schoen is ontworpen om als veiligheidsschoen ingezet te worden en niet als "fashion artikel" dat ook veiligheid moet bieden.

Download het referentieblad van Emma Safety Footwear.