Skip to main content

Kostbare meters bespaard door hoogbouwstellingen te voorzien van onderdoorgangen voor heftrucks

Referentie

Bedrijfsnaam: Worldpack Trading
Plaats: Eindhoven
Producten geleverd: Hoogbouwstellingen voorzien van framebeschermers en locatie aanduidingen.

Hoogbouwstellingen geschikt voor Worldpack

Voor het nieuwe magazijn wilde Worldpack Trading B.V. graag palletstellingen. De meeste verpakkingsmaterialen worden tenslotte aangeleverd op pallets. Omdat de netto vrije hoogte van het pand erg hoog was en men het vloeroppervlak optimaal wilde benutten, adviseerde Dexion om het magazijn in te richten met hoogbouwstellingen, ook wel smalle gangenbouw genoemd. Met hoogbouwstellingen kan men optimaal gebruik maken van de hoogte van het pand en door een smalle gangen truck aan te schaffen, kunnen de hoogbouwstellingen zeer dicht op elkaar geplaatst worden.

Smalle gangen magazijnOnderdoorgangen hoogbouwstellingen

Uiteindelijk resulteerde deze magazijnoplossing in een palletopslagcapaciteit van 4.956 europallets. Om nog efficiënter met de smalle gangentruck te werken was er behoefte aan de mogelijkheid om halverwege de palletstellingrijen van gangpad te kunnen wisselen. Aangezien de truck hier minimaal 5 kostbare meters voor nodig heeft, heeft Dexion de hoogbouwstellingen voorzien van onderdoorgangen. De onderdoorgangen zijn maar liefst 5.375 mm., waardoor er bovenop de onderdoorgangen nog genoeg ruimte is voor 6 pallets per niveau met een gezamenlijk gewicht van 4 ton.

Complete magazijninrichting

Om de magazijninrichting te completeren werden ook locatie aanduidingen, borden voor gang– en rekaanduidingen, evenals vloermarkering aangeschaft. Zo ontstond een compleet magazijn; geheel verzinkte hoogbouwstellingen van 8.000 mm. hoog, minimale gangpadbreedtes, verschillende configuraties, aanrijdbescherming en bewegwijzering. Kortom, het complete plaatje.

Resultaat:Smalle gangen magazijn met onderdoorgangen

• Opslagcapaciteit van 4.956 stuks europallets
• Onderdoorgangen van 5.375 mm.
• Hoogbouwstellingen met een lengte van van 8.000 mm.

Worldpack Trading

Worldpack Trading B.V. is dé specialist wanneer het gaat om de verpakking van uw producten. Een draagtas, geschenkdoos, kledinghoes of iets totaal anders, de verpakking is iets speciaals. Het is niet alleen functioneel, het zorgt ervoor dat uw naam en logo de wereld rond gaan. Daarnaast kunt u bij Worldpack Trading ook terecht voor promotionele producten, kantoorartikelen, etc. Ook is het bj Worldpack Trading mogelijk uw voorraad te laten beheren, evenals het orderpicken en verzenden.

Download het referentieblad van Worldpack Trading.