Skip to main content

SNA maakt met legbordstellingen en Cassette900 kantoorunits optimaal gebruik van de magazijnhoogte

SNA Europe (Benelux), Helmond

Referentie

Bedrijfsnaam: SNA Europe (Benelux)
Plaats: Helmond
Producten geleverd: Legbordstellingen met verdiepingsvloer en Cassette900 kantoorunits. Palletstellingen met P&D stations, enkele secties zijn voorzien van doosdoorrol ramen.

Legbordstellingen met kantoorunitOptimalisatie magazijn

Door veranderende klantenwensen, heeft SNA besloten om de bestaande inrichting van het magazijn aan te passen. Het bestaande magazijn was al ingericht door Dexion. Voor de opslag van kleinere gereedschappen maakte SNA gebruik van een ouder type legbordstellingen. Voor bulkopslag had SNA Dexion palletstellingen, type Rack 83. Door de huidige magazijnstellingen te verplaatsen en uit te breiden, werd het voor SNA mogelijk om flexibeler om te gaan met de orderverzamelprocessen.

Uitbreiding legbordstellingen

De orders worden voornamelijk verzamelt bij de legbordstellingen. Omdat het geleverde type legbordstellingen niet meer bestond, heeft SNA het nieuwe type legbordstellingen, HI280 verzinkte legbordstellingen, aangeschaft. Ondanks dat de types iets verschillen, zijn ze wel compatibel. Hierdoor kon het legbordstelling gebied eenvoudig worden uitgebreid.

Legbordstellingen met kantoorunitVerzinkte legbordstellingen SNA Europe

Ook werden de legbordstellingen voorzien van een verdiepingsvloer. Op de verdiepingsvloer werd een kantoorunit, type Cassette900 geplaatst. In deze Cassette900 kantoorunit werden werkplekken en vergaderruimtes gecreëerd, zo maakte SNA efficiënt gebruik van de beschikbare hoogte van het magazijn. De ruimtes in de Cassette900 kantoorunit zijn voorzien van een systeemplafond.

Palletstellingen met P&D stations

Niet alleen de legbordstellingen werden uitgebreid. De pallletstellingen werden ook uitgebreid en voorzien van P&D (pick & deposit) stations. Voor producten die conform het first-in first-out principe moeten worden opgeslagen, zijn enkele palletstellingsecties voorzien van doosdoorrol ramen.

Resultaat:

• Legbordstellingen met kantoorunits
• Palletstellingen voorzien van doosdoorrol bedden en P&D stations

SNA Europe (Benelux) B.V.

SNA is een bedrijf dat gereedschappen verkoopt en is hét bedrijf achter het bekende merk Bahco. Het Europees Distributie Centrum in Helmond heeft een zeer uitgebreid assortiment voor voornamelijk de industrie, automotive, bouw en groenvoorziening sectoren. 

Download het referentieblad van SNA Europe.